SAP delar ut en julklapp till alla svenska företag

StockholmRedan nu delar SAP ut en tidig julklapp till alla svenska företag. Till och med den 25 december 2010 kan alla företag ladda ned analys- och visualiseringsverktyget SAP Crystal Presentation Design gratis utan några förpliktelser.

”Vi vill ge alla svenska företag, både befintliga och framtida SAP-kunder en väldigt nyttig julklapp för att väga upp alla chokladaskar och strumpor som brukar ligga under granen. SAP Crystal Presentation Design kan hjälpa företagen att göra de tråkigaste och svåraste kalkylbladen lättförståeliga”, säger Mattias Bolander, Nordenchef SAP BusinessObjects.

SAP Crystal Presentation Design hette tidigare Xcelsius Present Software och är en del av SAP Crystal Solutions-portföljen som innehåller en mängd lösningar för bland annat rapportering, presentationsformat, instrumentpaneler och ad hoc analys. SAP Crystal Design är en ”peka och klicka”-mjukvara framtagen för att skapa Flash-baserade, interaktiva datapresentationer från vanliga kalkylblad och vidare dela dem via Microsoft Office och Adobe PDF.

”Med SAP Crystal Presentation Design kan företag skapa professionella presentationer, interaktiva grafer och kartor bara på några minuter. Ännu viktigare är att företagen dessutom kan utforska och skapa scenarios och på ett fantastiskt och enkelt sätt engagera mottagaren av information, fortsätter Mattias Bolander

SAP Crystal Presentation Design kan laddas ned gratis till och med den 25 december 2010 här;
Download SAP Crystal Presentation Design
.

För ytterligare information, kontakta:
Mattias Bolander, Nordenchef SAP BusinessObjects
Telefon: 0733-58 76 46
E-mail: Mattias.bolander@sap.com