Implema årets svenska SAP-partner

Implema har utsetts till årets svenska SAP-partner 2011 inom SAP Business
All-in-One. Framgångsrika projekt och fokus på att utveckla och erbjuda en lösningsportfölj med paketerade och molnbaserade SAP-lösningar gjorde Implema till årets partner.

StockholmImplema har i snart femton år paketerat SAPs affärslösningar för att ge små och medelstora företag tillgång till effektiva affärsprocesser med marknadens kraftfullaste affärssystem.

Niklas Lindefelt, en av Implemas grundare, berättar:

  • Genom att paketera SAP har vi länge levererat kompletta SAP-system på så kort tid som åtta veckor. Med vår nya molntjänst – SAP On demand – har vi tagit näst steg. Med SAP i molnet kan expansiva företag på endast några veckor få ett komplett SAP-system levererat som en hyrtjänst.

Maja Løve Dybdahl, SAP Director Partner Management, Norden och Baltikum motiverar valet av Implema till årets partner.

  • Implema är en pionjär inom SAP Business All-in-One och fortsätter att framgångsrikt leverera nya projekt. Implema utvecklar ständigt sin lösningsportfölj på bas av SAPs innovationer och skapar därmed möjligheten för SAP-kunder att i sin tur utveckla sina affärsprocesser. Detta gör Implema till 2011 års svenska partner.

Implema har tidigare erhållit utmärkelsen Årets svenska SAP-partner åren 2009, 2008 och 2007. Året 2009 fick Implema även utmärkelsen Årets nordiska SAP-partner.

Kontaktpersoner
Niklas Lindefelt
Affärsutveckling Implema AB
+ 46 8 503 124 32
+ 46 70 644 84 07
e-post: niklas.lindefelt@implema.se

Maja Løve Dybdahl
SAP Director Partner Management, Norden och Baltikum
+ 45 2923 32 22
e-post: maja.love.dybdahl@sap.com

Pressbilder
Pressbilder ligger på Implemas Newsroom på MyNewsDesk:
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/implema/image/list

Om Implema
Implema grundades 1998 med en vision att paketera och göra SAP tillgängligt och användarvänligt för små och medelstora företag med behov av effektiva affärsprocesser, mätbara resultat och effektiv kontroll och uppföljning.
Idag, snart femton år senare, har företaget en unik erfarenhet och position på den svenska marknaden med så gott som alla svenska kundreferenser inom SAP Business All-in-One.
Med Implemas On demand lösningar kan mindre företag med expansionplaner kostnadseffektivt få tillgång till ett kraftfullt affärssystem levererat som en
hyrtjänst.
Implemas fokus ligger fortfarande inom SAPs kraftfulla affärslösningar men kompletterande lösningar utvärderas kontinuerligt för att på bästa sätt kunna utveckla kunders affärsprocesser och stärka deras konkurrenskraft.
Med paketerade lösningar och fokus på användarvänlighet och affärsprocesser genomförs samtliga projekt inom given tidplan och budget.
Implema har utsetts till Årets svenska SAP-partner åren 2007, 2008, 2009 och 2011. Året 2009 utsågs Implema även till Årets nordiska SAP-partner.
Implema har huvudkotor i Stockholm och regionskontor i Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås och Örebro.
Företaget omsätter 130 miljoner kronor och har drygt 90 medarbetare.
www.implema.se