SAP bidrar till innovation på världsledande affärsnätverk

En miljon sammankopplade företag når nya nivåer av produktivitet och insikter på Ariba Network

  • Precis som sociala nätverk förändrat hur vi umgås i våra privata liv, har digitala affärsnätverk förändrat hur företag gör affärer genom att möjliggöra högre produktivitet, samverkan, insikter och effektivitet för både köpare och säljare.
  • Genom att kombinera Ariba och SAP kan nära en miljon företag kopplas samman via Ariba Network, mer än något annat handelsnätverk i världen.
  • Introduktionen av SAP:s innovationer inom socialt, mobilt, molnet tillsammans med SAP HANA in-memory-teknik till Ariba-nätverket erbjuder större möjligheter till samverkan och högre nivåer av effektivitet och insikter.
  • När SAP analytics och SAP HANA in-memory-baserad teknik förs samman kan företag dra nytta av mer än 15 års data kring transaktioner, relationer och innehåll från medlemmar på Ariba Network. Det leder till bättre köp, försäljningar och finansiella beslut.
  • SAP har som mål att inom kort erbjuda detta för SAP Business Suite-kunder. Företaget kommer offentliggöra två nya lösningar som snabbar på utrullningar och gör det möjligt för SAP Business Suite kunder att snabbt dra nytta av fördelarna med Ariba Network.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.