SAP Fiori förvandlar företagsprogram till konsumentappar

SAP Fiori är en uppsättning enkla och lättanvända appar som kan användas för funktioner som ofta används i SAP-program. Apparna fungerar på samma sätt oavsett om de används med en dator, surfplatta eller smart mobil.


Apparna har utvecklats med design och innovation i fokus tillsammans med runt 250  av SAP:s kunder. SAP Fiori har också levererats som betaprogram till utvalda kunder, tex Colgate, som gett ett mycket positivt gensvar på användarupplevelsen.


SAP Fiori är en nyckelkomponent i SAP:s uppdaterade strategi för användarupplevelse. Den första versionen fokuserar på att förnya de mest använda SAP-funktionerna genom att förenkla och modernisera dem.


Klicka nedan för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.


SAP Fiori Simplifies the Enterprise Software Experience on Any Device With Consumer-Style Apps