SAP presenterar nya affärsapplikationer i molnet

Bra design och enkelhet är avgörande för att användarna ska ta till sig tekniska lösningar. I dag presenterar SAP de senaste innovativa molnlösningarna för affärsområdena personal, kund, finans och leverantörer. Molnapplikationerna bygger alla på SAP HANA Cloud plattformen och ger samtliga molnbaserade SAP-lösningar en enhetlig bas.


Allt fler företag vill göra strategiska investeringar i en teknisk plattform, där man kan köra både egna installationer och lösningar i privata och publika molnmiljöer. SAP:s mål är att gynna kundernas affärstillväxt genom att leverera rätt erbjudanden i rätt miljö, och låta kunderna fritt bestämma vad som är rätt för dem. Därför ställer SAP nu samtliga molnapplikationer på en enhetlig teknologisk plattform, som ska underlätta integration, flöden, och datahantering.   


Den molnbaserade SAP HANA-plattformen är nu helt integrerad med den sociala lösningen SAP Jam, SuccessFactors’ molnmjukvara för personal, SAP Business ByDesign och Aribas leverantörslösningar samt handelsnätverket Ariba Network. Det gör att företag kan samarbeta med varandra på ett långt smidigare sätt – och använda både molnbaserade och egna installerade applikationer.


För små företag som redan använder sig av SAP Business One lanserar SAP dessutom en ny snabb väg till att ta del av inköpsnätverket Ariba Network. Det är del av den nya versionen av SAP Business One, som SAP också lanserade på sin kundkonferens SAPPHIRENOW.


Klicka nedan för att läsa de fullständiga pressmeddelandena på engelska. •  SAP Unveils Comprehensive Portfolio of Business Applications in the Cloud och  New Version of SAP Business One Application Helps to Realize Efficient Business Processes in Real Time�