SAP:s partner Implema effektiviserar inköpsprocesserna hos CG Drives & Automation

CG Drives & Automation, som tillverkar och säljer frekvensomriktare och mjukstartare, effektiviserar sina inköpsprocesser med hjälp av Implemas paketerade lösning Inköpsorderbekräftelse.

– Lösningen har hjälpt oss att jobba effektivare i SAP.  Implema har förstått vilka problem användare kan ha i SAP och har färdiga, kostnadseffektiva lösningar på de problemen, säger
Hans Wärnerup, SAP-ansvarig på CG Drives & Automation.

CG Drives fick nyligen SAP utrullat från det indiska moderbolaget. CG Drives upplevde att processerna för att bekräfta order var krångliga i SAP. Lösningen blev Implemas
Inköpsorderbekräftelse

För mer information, vänligen kontakta:

Thomas Green, Key Account Manager, Implema AB

E-post: thomas.green@implema.se  

Tel: 042-38 84 54

Om Implema

Implema skapar mer konkurrenskraftiga företag med effektiva affärsprocesser utifrån marknadens bästa affärsstödslösningar.

Implema är en aktiv och coachande partner som jobbar nära kundens verksamhet med fullt projektansvar. Med unik verksamhetskunskap och lång erfarenhet från uppdragsbaserade affärsstödsprojekt genomförs varje projekt med fokus på affärsnytta, tid och budget. 

Implema har huvudkontor i Stockholm (Bromma) och lokala kontor i Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås och Örebro. Företaget omsätter 150 miljoner kronor och har cirka hundra medarbetare.