Engagerade kunder med SAP i molnet

Det handlar inte längre bara om bättre kundrelationer när SAP i dag lanserar en stor uppdatering av sina molnbaserade kundlösningar ”Cloud for Customer”. I stället siktar SAP på att hjälpa säljare, servicepersonal och marknadsförare att ta ett helhetsgrepp om sina kundkontakter. Genom att lägga till funktioner för utökad mobilitet och minnesbaserad analys kan alla avdelningar på ett företag få bättre underlag och engagera sina kunder på ett helt nytt sätt.

StockholmDet handlar inte längre bara om bättre kundrelationer när SAP i dag lanserar en stor uppdatering av sina molnbaserade kundlösningar ”Cloud for Customer”. I stället siktar SAP på att hjälpa säljare, servicepersonal och marknadsförare att ta ett helhetsgrepp om sina kundkontakter. Genom att lägga till funktioner för utökad mobilitet och minnesbaserad analys kan alla avdelningar på ett företag få bättre underlag och engagera sina kunder på ett helt nytt sätt.

Samtidigt presenterar SAP ett branschanpassat stöd för detaljhandel och tekniska företag som nu lättare kan hjälpa sina partner att hantera slutkunderna.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.

Om SAP

SAP är världens ledande leverantör av affärssystem och stöder företag i alla storlekar världen över att förbättra sina verksamheter. Från förvaltning till styrelserum, från lager till försäljningsdisk, från datorer till mobila enheter – SAP gör att människor och organisationer kan arbeta effektivare tillsammans och öka insikten i sin affärsverksamhet för att bli mer konkurrenskraftiga. I dag använder över 258 500 kunder SAP:s lösningar och tjänster för att sköta sina affärer lönsamt, för att kontinuerligt anpassa sina verksamheter till förändrade krav och för att växa ekonomiskt och ekologiskt hållbart. SAP är noterat på börsen i Frankfurt och på NYSE. Mer information finns på www.sap.com och www.sap.com/sweden.

Kontaktpersoner

Susanne Kapfer

Director Integrated Communications, SAP Norden
PR och kommunikation
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798
+46 (0)733 587 798

Susanne är ansvarig för SAP:s PR och kommunikation i Norden och Baltikum sedan 2011. I sin roll leder hon företagets externa och… Visa mer

Mikael Westmark

Presskontakt, Westmark Information
mikael@westmark.se
08-522 378 01

Lisa Hillerström

Presskontakt, Westmark Information
lisa.hillerstrom@westmark.se
073-376 18 17