SAP köper molnföretaget Fieldglass

PressmeddelandeSAP planerar att köpa Fieldglass, en leverantör av molnbaserade program för hantering av flexibel arbetskraft som t.ex. tillfälligt anställda och frilansare.

Köpet av Fieldglass kompletterar SAP:s erbjudanden inom HR och personalhantering. Tillsammans med de tidigare uppköpen av Ariba och SuccessFactors får SAP nu lösningar för företag som vill kunna hantera hela sin arbetsstyrka – både tillfälliga medarbetare och fast anställda – under alla faser, från rekrytering, personlig utveckling, resultatstyrning till pension.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.

Om SAP

SAP är världens ledande leverantör av affärssystem och stöder företag i alla storlekar världen över att förbättra sina verksamheter. Från förvaltning till styrelserum, från lager till försäljningsdisk, från datorer till mobila enheter – SAP gör att människor och organisationer kan arbeta effektivare tillsammans och öka insikten i sin affärsverksamhet för att bli mer konkurrenskraftiga. I dag använder över 258 500 kunder SAP:s lösningar och tjänster för att sköta sina affärer lönsamt, för att kontinuerligt anpassa sina verksamheter till förändrade krav och för att växa ekonomiskt och ekologiskt hållbart. SAP är noterat på börsen i Frankfurt och på NYSE. Mer information finns på www.sap.com och www.sap.com/sweden.

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Director Integrated Communications,
SAP Norden
PR och kommunikation
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798
+46 (0)733 587 798

Mikael Westmark
Presskontakt, Westmark Information
mikael@westmark.se
08-522 378 01

sa Hillerström
Presskontakt, Westmark Information
lisa.hillerstrom@westmark.se

073-376 18 17