SAP sätter nytt Guinness-rekord för världens största data warehouse

SAP har tillsammans med utvalda partnerföretag satt ett nytt Guinness-rekord för världens största informationslager (data warehouse) genom att använda SAP HANA och programvaran SAP IQ. Bland SAP:s partner finns BMMsoft, HP, Intel, NetApp och Red Hat

StockholmInformationslagret omfattar hela 12.1 petabyte (PB) data – där en petabyte är lika mycket som 1 000 terabyte eller 1 000 000 gigabyte.

Rekordet är godkänt av Guinness Book of World Records och är fyra gånger större än tidigare rekord.

Informationen presenterades på en presskonferens i Palo Alto, Kalifornien.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.

SAP är världens ledande leverantör av affärssystem och stöder företag i alla storlekar världen över att förbättra sina verksamheter. Från förvaltning till styrelserum, från lager till försäljningsdisk, från datorer till mobila enheter – SAP gör att människor och organisationer kan arbeta effektivare tillsammans och öka insikten i sin affärsverksamhet för att bli mer konkurrenskraftiga. I dag använder över 258 500 kunder SAP:s lösningar och tjänster för att sköta sina affärer lönsamt, för att kontinuerligt anpassa sina verksamheter till förändrade krav och för att växa ekonomiskt och ekologiskt hållbart. SAP är noterat på börsen i Frankfurt och på NYSE. Mer information finns på www.sap.com och www.sap.com/sweden.

Kontaktpersoner

Susanne Kapfer

Director Integrated Communications, SAP Norden
PR och kommunikation
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798
+46 (0)733 587 798

Susanne är ansvarig för SAP:s PR och kommunikation i Norden och Baltikum sedan 2011. I sin roll leder hon företagets externa och… Visa mer

Mikael Westmark

Presskontakt, Westmark Information
mikael@westmark.se
08-522 378 01

Lisa Hillerström

Presskontakt, Westmark Information
lisa.hillerstrom@westmark.se
073-376 18 17