SAP flyttar inköpsnätverket Ariba till HANA

PressmeddelandeSAP-företaget Ariba flyttar nu sin globala inköpsplattform till den realtidsbaserade SAP HANA-plattformen. Det första steget att flytta Ariba Spend Visibility har genomförts helt utan avbrott. Totalt omfattades tusentals företag och över 4,7 miljoner användare – och kunderna upplever nu att analysrapporteringen går 100 gånger snabbare.

Nästa steg är att flytta Ariba Network till SAP HANA. Där laddas alla data över 30 gånger snabbare och blir direkt tillgänglig för användarna. När ett anbud blir tillgängligt kan företagen direkt göra sina analyser och agera i realtid.

Aribas nätverk är världens största marknadsplats för kommersiell upphandling i molnet. Varje år genomför 1,5 miljoner företag i 190 länder affärer för över 500 miljarder dollar med hjälp av Ariba.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.

Om SAP
SAP är världens ledande leverantör av affärssystem och stöder företag i alla storlekar världen över att förbättra sina verksamheter. Från förvaltning till styrelserum, från lager till försäljningsdisk, från datorer till mobila enheter – SAP gör att människor och organisationer kan arbeta effektivare tillsammans och öka insikten i sin affärsverksamhet för att bli mer konkurrenskraftiga. I dag använder över 258 000 kunder SAP:s lösningar och tjänster för att sköta sina affärer lönsamt, för att kontinuerligt anpassa sina verksamheter till förändrade krav och för att växa ekonomiskt och ekologiskt hållbart. SAP är noterat på börsen i Frankfurt och på NYSE. Mer information finns på www.sap.com och www.sap.com/sweden.

Resurslänkar

Relaterat / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Director Integrated Communications,
SAP Norden
PR och kommunikation
susanne.kapfer@sap.com
+ 46 (0)8 58772798
+46 (0)733 587 798

Mikael Westmark
Presskontakt, Westmark Information
mikael@westmark.se
08-522 378 01

sa Hillerström
Presskontakt, Westmark Information
lisa.hillerstrom@westmark.se

073-376 18 17