​SAP och Google samarbetar om säker Android-användning på jobbet

SAP och Google har inlett ett samarbete kring Android for Work. Det innebär att anställda på ett säkert sätt kan ta med sina Android-enheter till arbetet och enkelt byta mellan arbets- och privatläge – samtidigt som de behåller kontrollen över sin personliga information.

Integrationen med SAP Mobile Secure hjälper också IT-chefer och utvecklare att hantera enheter, appar och innehåll i olika Android-miljöer.

– Allt fler användare och affärspartner tar med sig sina Android-mobiler och surfplattor till jobbet. Google Android for Work är banbrytande och tillsammans med Google kan vi ge kunderna ett enkelt och enhetligt sätt att hantera och säkra sina Android-enheter – oavsett OS-version, säger Dirk Boessmann, senior vice president, Mobile Development, SAP.

Klicka här för att se det fullständiga pressmeddelandet på engelska.