​SAP inför förebyggande cancervård som personalförmån

SAP erbjuder nu alla anställda i USA och Tyskland en helt personanpassad hälsotjänst för att kunna upptäcka eventuell cancer och andra allvarliga sjukdomar i ett tidigt skede. Inom en snar framtid ska samtliga SAP-anställda runt om i världen få ta del av samma hälsosatsning.

Samtidigt står det klart att SAP och den minnesbaserade plattformen HANA spelar en allt större roll för institut och hälsomyndigheter. SAP HANA är grunden för nya hälsolösningar från bland annat ASCO American Society of Clinical Oncology i USA, Tysklands nationella center för tumörsjukdomar, NCT och Molecular Health.

HANA och annan SAP-teknik underlättar arbetet med att omvandla oerhört stora och varierande datamängder till användbara medicinska insikter.

Klicka här för att se en video från National Center for Tumor Diseases (NCT) i Heidelberg. Där berättar SAP:s CEO Bill McDermott varför han personligen är så engagerad i ämnet.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.