SAP-konsult itelligence expanderar i Sverige

From 1. maj 2015 tar itelligence över SAP-konsulterna från EVRY Sverige. Därmed tillför itelligence mer SAP-kompetens, vilket svenska kunder har fördelar av. Nicolaj Vang Jessen är nyutnämnd vd för den svenska verksamheten, bredvid hans närvarande position som vd för itelligence Norden.

”Vi anställer 22 erfarna medarbetare, som alla är med att bygga på vår tillväxtresa i Sverige. Vår internationella styrka tillsammans med lokal närvaro är avgörande när vi stöder våra kunder med deras globala arbete. Samtidigt kan vi dra på specialistkunskap och en beprövad portfölj av branschlösningar, som vi erbjuder våra nordiska kunder. Nyckeln till vår framgång är det som eftersökes mer än någonsin: kombinationen av affärsinsikt och IT-kompetens”, säger Nicolaj Vang Jessen.

itelligence Sverige har sin bas i Stockholm, och med 22 nya svenska medarbetare sysselsätter itelligence Nordic nu över 300 SAP-konsulter i Norden.

”Vi ser mycket positivt på att itelligence utökar sin verksamhet i Sverige. Det händer mycket inom IT-utvecklingen för företag just nu. Det handlar om att modernisera många bransch- och områdesspecifika kärnsystem till att matcha dagens affärsmiljö, där det gäller att snabbt kunna ta tillvara men också skapa nya affärsmöjligheter på bas av realtidsinsikter. itelligence är väl rustade att hjälpa både medelstora och stora företag att effektivt dra nytta av dagens möjligheter. Dessutom har itelligence en uttalad roadmap för implementering av S/4 HANA, SAP’s komplett förnyade lösningssvit, vilket vi tycker är särskilt spännande”, säger Mats Holmberg, partneransvarig på SAP Svenska.