​Nya SAP S/4HANA finns nu i molnet

I dag lanserar SAP S/4HANA cloud edition som gör det ännu enklare för företag att snabbt dra nytta av all sin tillgängliga information. Kunderna kan nu köra alla affärsprocesser i molnet, exempelvis finans, bokföring, inköp, försäljning, styrning, tillverkning, underhåll av anläggningar, projektsystem och livscykelhantering. SAP planerar att varje kvartal lansera nya uppdateringar till S/4HANA cloud edition.

Lanseringen gör att SAP S/4HANA kan integreras med andra molnlösningar från SAP, t.ex. SuccessFactors för personalhantering, Ariba för inköp och integration med SAP hybris Marketing, Fieldglass och samarbetsverktyget SAP JAM. Det gör att kunderna kan genomföra sin IT-strategi i egen takt och efter egna behov – samtidigt som de behåller alla fördelar med sina befintliga SAP-lösningar.

SAP S/4HANA cloud edition kan enkelt anslutas till globala affärsnätverk som Ariba Network och Concur. Kunderna kan också använda rena hybridlösningar där lokala och molnbaserade lösningar helt integreras och fungerar som en enda sammanhållande lösning.

Dessutom kan SAP HANA Cloud Platform fungera som en tilläggsplattform för molnversionen av S/4HANA. Det gör att man får ännu fler möjligheter genom att antingen integrera funktioner utanför SAP eller bygga sina egna lösningar.

Både nya och befintliga kunder kan använda SAP S/4HANA cloud edition genom en enkel prenumeration. SAP hjälper till med migration, systemkonvertering till molnet, guidad konfiguration och olika installationspaket.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.