​SAP Store gör det enklare att köpa affärsprogram

SAP fortsätter att göra det ännu enklare för kunderna. I dag lanseras SAP Store, en ny digital butik där kunderna väljer mellan mängder av programvaror och tjänster. Här finns också nya program som utvecklats speciellt för SAP Store. Nyheten presenterades i samband med den årliga konferensen Sapphire Now som anordnas den 5-7 maj i Orlando, Florida.

SAP Store gör att enskilda användare av SAP:s affärsprogram kan lösa sina affärsproblem direkt när de uppkommer. Användare i både stora och små företag kan köpa från SAP utan att behöva någon inköpsorder, faktura eller omfattande process för att ta in offerter. I stället räcker det med ett kreditkort för att köpa de program man behöver – och sedan använda dem direkt på olika enheter.

SAP:s digitala organisation har tagit fram enkla kontrakt med en tydlig prissättning som bara kräver ett klick för att godkännas. Applikationerna konfigureras på bara några timmar eller mindre – utan att man behöver blanda in IT-avdelningen eller externa konsulter. Samtidigt kan IT-ledningen dra nytta av den höga säkerheten och att SAP:s erbjudanden enkelt kan uppgraderas utan några avbrott i verksamheten.

SAP Store bygger på SAP hybris Commerce Suite som ger kunderna en flerkanalig handelsplats. Där ingår PayPal-stöd för erbjudanden från olika samarbetspartner, smart sökning och möjligheten att erbjuda kreditkortsbetalningar i ytterligare länder.

– Med våra nya digitala erbjudanden får användarna tillgång till avancerad SAP-teknik på samma enkla sätt som de är vana vid i privatlivet. Det här kommer att påskynda SAP:s tillväxt eftersom vår digitala organisation skapar nya intäkter genom nya erbjudanden som appellerar till nya enskilda köpare, säger Bill McDermott, CEO och styrelseledamot i SAP.

I SAP Store väljer man bland ett stort antal programvaror för t.ex. kundkontakter, personalutveckling, analys, databas och utbildning från 8 dollar per månad och användare. De kan sedan användas både lokalt och i molnet. Där finns också helt nyutvecklade program som ”SAP Digital for Customer Engagement” och SuccessFactors ”Perform & Reward”.

Fram till och med den 15 juni finns dessutom flera specialerbjudanden på SAP Store.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.