Hur länge kan jag vänta med SAP S/4 HANA?

Det är snart ett år sedan SAP med buller och bång lanserade SAP S/4 HANA i Sverige. Under året har informationen fullständigt sköljt över oss. Nedan är ett axplock av källor som vi varit engagerad i.

Nyfikenheten har varit stor och jag och mina kollegor har fått många frågor kring SAPs 4:e generations plattform SAP S/4 HANA.

Dessa frågor är berättigade och komplexa att svara på men om man svarar och agerar på dem en och en så kan man också hamna väldigt fel. Idag har vi ett högt tryck från verksamheten att leverera kostnadseffektiv IT med bästa tänkbara affärsnytta. Vi vet att SAP har svaren på många av dessa frågor, men frågorna måste hanteras samlat och i ett sammanhang.

Vi har under många år hanterat komplexa frågeställningar som presenterats i form av lönsamhetsanalyser. Denna metod har vi nu paketerat för att hjälpa till med att ta fram en lönsamhetsanalys för transformationen till SAP S/4 HANA och SAPs 4:e generations plattform.

Länk till bloggen

Under SAP Innovation Forum 2016 i Stockholm kommer ni få chansen att prata med mig och mina kollegor kring vad detta betyder i detalj. Samt ge svar på frågan om det verkligen lönar sig att byta till SAP S/4 HANA.

Var gärna med och svara på vår undersökning kring SAP S/4 HANA, samt ha chansen att vinna en hoverboard till dig eller barnen!

Kontakt: Karl Bergström, Enterprise Consulting & Solutions, Acando

Karl.Bergström@acando.com, +46 725 14 70 31