​SAP SuccessFactors gör rent hus med sin HR-lösning i molnet

SAP SuccessFactors har nyligen utsetts som HR-ledare bland annat av Forrester, Gartner och IDC. Hela åtta rapporter rankar SAP som ledande inom Human Capital Management (HCM). På SAP är man övertygade om att det beror på ett starkt fokus på användbarhet och kontinuerlig innovation.

– I dag ställer anställda mycket höga krav på verktygen de ska jobba med. De vill ha mobila lösningar som fungerar i realtid, är lätta att använda, stöder samarbete och dessutom är coola, säger Johan Made, nordisk chef för molnbaserade tjänster på SAP.

– 45 miljoner människor i mer än 6 000 organisationer runt om i världen har höga förväntningar på oss. Vi strävar hela tiden efter användbarhet och är samtidigt en ledande leverantör av lösningar som förenklar processer, förbättrar de anställdas erfarenheter och ger människor möjligheter att leverera resultat. SAP SuccessFactors bidrar till SAP:s vision genom att helt enkelt få företag att fungera bättre och förenkla livet för de anställda, fortsätter Johan Made.

Det här är de åtta rapporterna:

  1. Forrester Wave, Learning and Performance Management, Q4 2016 Vendor Analysis Report
  2. Gartner Critical Capabilities, Cloud HCM Suites for Midmarket and Large Enterprises 2016 Report
  3. Gartner Magic Quadrant, Cloud HCM Suites for Midmarket and Large Enterprises 2016 Report
  4. IDC MarketScape, Worldwide Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment
  5. IDC MarketScape, Worldwide Recruiting in Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment
  6. IDC MarketScape, Worldwide Performance Management in Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment
  7. IDC MarketScape, Worldwide Learning Management in Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment
  8. IDC MarketScape, Worldwide Compensation Management in Integrated Talent Management 2016 Vendor Assessment

Klicka här för att ladda ned rapporterna.