​SAP lanserar intelligent affärssystem med S/4HANA Cloud

SAP lanserar en version av S/4HANA Cloud som tar molnbaserade affärssystem till en helt ny nivå. Den nya lösningen bygger på den senaste arkitekturen, minnesbaserad teknik (HANA), kontextbaserad analys, digitala assistenter (Co-Pilot), maskininlärning och det prisbelönta användargränssnittet SAP Fiori.

– I flera årtionden har SAP varit ledande inom den första generationens affärssystem. Vi var också tidigt ute med att bygga den första generationens molnbaserade ERP-system samtidigt med andra molnleverantörer. När många av dessa företag höll fast vid den tidigare arkitekturen gick SAP vidare med att investera i innovation, säger Darren Roos, president för SAP S/4HANA Cloud.

– I SAP S/4HANA Cloud har vi samlat den senaste arkitekturen och tekniska innovationer. Tillsammans med SAP:s kunnande inom företagsledning gör det att kunderna kan dra nytta av en helt ny generation av intelligenta affärssystem i molnet, fortsätter Darren Roos.

Nyheterna i S/4HANA Cloud gör att kunderna bland annat kan:

  • Direkt justera och införa nya affärsmodeller
  • Genomföra åtgärder som baseras på realtidsinformation från verksamheten
  • Nå lönsamhet mycket snabbt med hjälp av låga startkostnader och kort installationstid
  • Fokusera på omsättning och kundnöjdhet genom optimerade och realtidsbaserade back-office-funktioner
  • Dra nytta av en integrerad svit av molnbaserade SAP-applikationer

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.