​Stor efterfrågan på nya SAP Hybris-lösningar

SAP ser en starkt ökad efterfrågan på installationer med flera samtidiga SAP Hybris-lösningar. Under årets första sex månader ökade försäljningen av molnbaserade lösningar för kundtjänster inom t.ex. försäljning, service, handel och marknadsföring med hela 40 procent. Samtidigt växte försäljningen av lösningar för kundengagemang och e-handel tvåsiffrigt under det senaste kvartalet.

Ökningen bygger på att allt fler kunder över hela världen har valt SAP Hybris för att utveckla sin egen omnikanalshandel och sitt kundengagemang.

Arsenal Football Club, som nyligen valde en e-handelslösning från SAP Hybris, har gjort om hela sin onlineförsäljning på ArsenalDirect.com för att möta efterfrågan och förväntningarna från klubbens supportrar över hela världen. Lösningen har redan gett effekt med en ökning av mobiltransaktioner på 86 procent och en total försäljningsökning med 42 procent.

Infonavit har använt SAP HANA-plattformen sedan 2013. De hanterar 70 procent av fastighetsmarknaden i Mexiko och gör bolaget till den största leverantören av hypotekslån i Latinamerika. Infonavit använder i dag prediktiv analys, SAP Hybris Service Cloud, SAP Hybris Billing, SAP Hybris Commerce och SAP Hybris Marketing.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.