​IDC MarketScape lyfter fram SAP Hybris Marketing för AI-marknadsföring i molnet

IDC lyfter fram SAP Hybris som en ledande spelare inom AI-marknadsföring i molnet. Enligt IDC MarketScape-rapporten ”Worldwide Artificial Intelligence in Enterprise Marketing Clouds 2017 Vendor Assessment” ger SAP Hybris Marketing Cloud kunderna en unik möjlighet att använda artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) i sin marknadsföring.

Företagen får bland annat:

  • En företagsanpassad och integritetsskyddad marknadslösning som ryms i en enhetlig arkitektur
  • En lösning för marknadsföring mot både företag och konsumenter med inbyggda analysfunktioner
  • Funktioner för marknadsplanering, kostnads- och budgethantering och lojalitetshantering

– Möjligheterna att använda artificiell intelligens och maskinlärning med SAP Hybris Marketing Cloud är helt ovärderliga för digitala marknadsförare – speciellt de som behöver fatta snabba beslut kring omvandlingsfrekvens, genomsnittligt försäljningsvärde, kundupplevelse och lojalitet. Allt detta ingår utan extra kostnad för att SAP Hybris-kunder ska kunna använda sig av tekniken för att påskynda sitt arbete med AI-stödd marknadsföring, säger Gerry Murray, director på IDC Marketing and Sales Technology Research.

Klicka här för att se ett utdrag ur IDC MarketScape-rapporten ”Worldwide Artificial Intelligence in Enterprise Marketing Clouds 2017 Vendor Assessment”.

Klicka här för att läsa det fullständiga pressmeddelandet på engelska.