Malin Teeling leder SAP:s satsning på affärssystem i molnet

SAP har utnämnt Malin Teeling, 30, till att leda SAP:s svenska satsning på det nya affärssystemet i molnet, SAP S/4 HANA Cloud. Malin kommer senast från en position som kundansvarig för svenska företag inom tjänste-, tillverknings- och energibranschen på SAP. Med flera års erfarenhet inom digital transformation och finans, bla hos EQT, Ericsson och Svenska Handelskammaren i Kina, ser hon fram emot det nya uppdraget.

– Företagens kärnsystem behöver inte bara operativt hänga med i digitaliseringsresan, utan framförallt se till att företag kan lyfta sin data till att bli en resurs som är tillgänglig för alla personer och delar i en verksamhet. Det behöver gå fort idag att få ett system på plats och vara lönsamt från första stund. Med SAP S/4 HANA Cloud har vi tagit fram nästa generationens affärssystem, och vi ser stora möjligheter för större till medelstora företag och dotterbolag, som vill eller behöver digitalisera sina verksamheter snabbt.   

SAP S/4 HANA Cloud är SAP:s senaste tillskott inom lösningsportföljen för affärssystem. Utöver att konsolidera verksamhetsdata och tillhandahålla datat i användningar för ekonomi, planering, inköp, sälj mm, möjliggör systemet realtidsanalyser samt innehåller färdiga användningsscenarier av artificiell intelligens och maskininlärning. Affärssystemet tar bara ett fåtal månader att införa och månadspriset beräknas på volymbas.