​Apple och SAP gör integrerad maskininlärning enkel med iOS-appar

SAP utökar nu sin app-portfölj för iOS och Mac. Apples maskininlärningsteknik CORE ML kommer att bli en del av SAP Cloud Platform SDK för iOS (Software Development Kit) som i slutet av maj lanseras i en ny version. Med den kommer företag att kunna skapa anpassade, intelligenta iOS-appar som drivs av SAP Leonardo. Maskininlärningsmodeller laddas automatiskt ned till iPhone och iPad så att apparna kan användas utan uppkoppling och sedan uppdateras när de ansluts till SAP Cloud Platform.

– Vårt samarbete med Apple stärks hela tiden. Kunderna älskar säkerheten och användarvänligheten iOS och den överlägsna plattformen som gör att de kan ta fram nyskapande affärsappar. Vi har ett starkt partnerskap och i dag har det blivit ännu starkare, säger Bill McDermott, CEO för SAP.

– Företagskunder ser affärsmässiga fördelar med att använda iOS. Vi är glada över att SAP nu stärker den upplevelsen ytterligare genom att utveckla för iPhone och iPad. Och nu också för Mac. Det här är en viktig milstolpe för vårt samarbete och vi är stolta över att tillsammans med SAP ge våra kunder världens mest pålitliga affärsprocesser på iPhone, iPad och Mac, kommenterar Tim Cook, CEO för Apple.

Genom partnerskapet med Apple har SAP byggt om sina mest populära mobilappar för SAP SuccessFactors och SAP Concurs lösningar. Tillsammans med SAP Asset Manager fungerar de helt integrerade med iOS för iPhone och iPad. Det maximerar säkerhet, prestanda och låter användarna ta del av de senaste nyheterna från Apple. SAP kommer också att utöka antalet appar som utvecklats för iOS i sin bredare applikationsportfölj. Först ut är SAP:s Ariba-lösningar.

SAP lanserar nya appar också för Mac

Efter att iOS-apparna blivit så framgångsrika har SAP bestämt sig för att utveckla nya appar också till Mac. De kommer att ge desktop-användarna tillgång till samma kraft och användarvänlighet som SAP:s iOS-appar redan bjudit på.

 

För företag som behöver hjälp med att komma igång med iOS-appar erbjuder Apple och SAP nio färdiga applikationer som täcker in en rad olika branscher. Samtliga har tagits fram av utvecklare med stor erfarenhet av SAP Cloud Platform SDK för iOS. Kom igång här.

SAP Cloud Platform SDK för iOS har tagits fram av Apple och SAP för att hjälpa utvecklare att enkelt bygga anpassade iOS-appar för företaget. Med iOS SDK kan företag som arbetar med allt från tillverkning, detaljhandel till transport arbeta effektivare.

För mer information, besök iOS Visionary Showcase på SAPPHIRE NOW, eller gå till sap.com/apple.