SAP Concur

SAP Concur i Norden får nya chefer

Christian Nilsson och Dan Lillie har utsetts att efterträda Magnus Khysing, som lämnar posten som nordisk chef för SAP Concur för att gå vidare som CEO till ett svenskt property-techbolag.

Magnus har haft olika ledningsuppdrag på SAP sedan 2014 innan han tog över som Nordisk Managing Director för Concur 2016. Under den tiden har Magnus framgångsrikt etablerat SAP Concur i hela Norden, vunnit många nya företagskunder, byggt upp en solid organisation och mer än fyrdubblat omsättningen.

Christian Nilsson
Dan Lillie

Christian Nilsson kommer styra den svenska och finska verksamheten och delar den nordiska ledningen med Dan Lillie som ansvarar för SAP Concur i Danmark och Norge.  SAP Concur är idag ledande mjukvaruleverantör för företagens resehantering och reseregelefterlevnad i molnet, från bokning till avräkning.

Nyligen vann SAP Concur Nordic Business Travel Awards 2020 som bästa travel-tech företaget i Norden med lösningen SAP Concur Expense. Priset delas årligen ut av de nordiska reseförbunden DBTA, FBTA, NBTA and SBTA. Se mer här: https://www.facebook.com/pg/businesstravelawards