>

Vad är Experience Economy?

Vad är Experience Economy?

I det första avsnittet av podcasten “The Experience Revolution” fördjupar vi oss i Experience Experience, vad Experience Management är och varför erfarenhet är viktigt.

Vår gäst är Timo Elliott, VP Global Innovation Evangelist för SAP. Han har passionerat delat hur teknik kan påverka organisationer och presenterat de senaste teknologetrenderna i över 58 länder.

Följ Timo på LinkedIn och Twitter.

Fler avsnitt

Skapa värde i Experience Economy

Att förstå den mänskliga upplevelsen är nyckeln till att skapa värde i verksamheten. För företag i alla branscher, uppnå strategiska mål och affärsresultat handlar det om att förstå vad kunder, anställda och andra viktiga intressenter vill ha och svara på i rätt ögonblick.

I det här avsnittet undersöker vi hur företag kan utnyttja Experience Economy – genom att koppla erfarenhetsåterkoppling till affärsverksamheten för att skapa värde. Vår gäst är Aditi Chhaya, ledare för teamet Experience Management. Hon brinner för erfarenhetens roll i att utvärdera verksamheten och i slutändan hjälpa kunderna att sammankoppla delarna från vision till värde.

Gäst: Aditi Chhaya, global chef för Experience Management-teamet.

Följ Aditi på LinkedIn och Twitter.

 

Upplevelsestyrd förändring i bilindustrin

Under de senaste åren har bilindustrin brutits ned och återskapats ett flertal gånger. För närvarande anpassar sig bilindustrin till de förändringar som Experience Economy upplever. Enligt vår gäst Ellen Sasson, Industry Executive Automotive Advisor på SAP och David Mingle, VP Global Automotive Industries på Qualtrics SAP, har fordonsindustrin alltid drivits av erfarenhet.

I det här avsnittet undersöker vi utvecklingen inom bilindustrin och vad bilföretagen behöver göra för att vinna i Experience Economy.

Gäster: Ellen Sasson, Industry Executive Automotive Advisor på SAP och David Mingle, VP Global Automotive Industries på Qualtrics SAP

Följ Ellen på LinkedIn och David på LinkedIn.

 

Experience Management: Snabbstarta er transformation

I det här avsnittet intervjuar Divya Struebing från SAP Corporate Strategy och Josephine Monberg från Global Experience Management Engineering, Eric Stine, Chief Customer Innovation Officer NA.

Lyssna på när Eric förklarar hur företag kan använda Experience Management för att kontinuerligt förstå och utvärdera vad kunderna vill ha. Genom att sprida denna insikt kommer organisationer att främja en lyhörd och flexibel kultur.

Gäst: Eric Stine, Chief Customer Innovation Officer NA