SAP erbjuder bättre säkerhet, appar och applattform för Windows 8

SAP Mobile Apps för Windows 8 ökar medarbetares produktivitet på både mobila enheter och desktop. SAP kommer erbjuda 8 nya appar för Windows 8, som alla erbjuder nya typer av innovationer. SAP kommer stödja utveckling för Windows 8 på sin ledande plattform för mobilitet, SAP Mobile Platform, och även stödja säkerhetsförbättringar för SAP Afaria Mobile Device Management Solution.

Läs mer

Sybase ledande inom hantering av mobiler och surfplattor enligt IDC

Analysföretaget IDC har för tionde året i rad utnämnt Sybase som ledande inom hantering av mobila enheter (MDM). Analysen presenteras i den nya rapporten ”Worldwide Mobile Device Management Enterprise 2011 – 2015 Forecast and 2010 Vendor Shares”. Där framgår att Sybase Afaria har hela 19,8 procent av MDM-marknaden.

Läs mer

Sybase och Claremont samarbetar för att mobilisera svenska företag

Sybase har inlett ett partnersamarbete med svenska Claremont för att hantera den ökande användningen av smarta mobiler och surfplattor på företag. Tillsammans erbjuder man allt från rena affärsapplikationer till teknisk infrastruktur som gör det enkelt att utveckla och förvalta lösningarna på de mobila enheter som användarna föredrar.

Läs mer

Inga fler objekt att ladda

Inga fler objekt att ladda

Följ SAP News

WhatsApp uppdateringar

Anmäl dig