​Magnus Khysing ny Nordenchef för SAP-bolaget Concur

SAP har tillsatt Magnus Khysing som Nordenchef för det SAP-ägda bolaget Concur. Magnus Khysing har lett SAP:s nordiska beslutsstödsdivision sedan mitten av 2014. Nu kommer han att ansvara för den nordiska verksamheten för programvara inom resor och reseräkningar mot företag och organisationer i Norden. Concur köptes av SAP hösten 2014 och fokus är nu på en stark regional expansion.

Läs mer

Mikael Schwarzman ny chef för molnlösningar på SAP i Norden

SAP har utsett Mikael Schwarzman till ny nordisk chef för samtliga molntjänster: infrastruktur som tjänst (IaaS), plattform som tjänst (PaaS) samt mjukvara som tjänst (SaaS). Mikael Schwarzman är en del av den nordiska ledningsgruppen sedan den 1 augusti och rapporterar direkt till Jan Thorell, vd för SAP Norden och Baltikum.

Läs mer

SAP slutför förvärvet av Concur

​SAP:s förvärv av Concur Technologies Inc (NSDQ: CNQR) slutfördes idag. Därmed går SAP:s hitintills största uppköp i hamn. Tillsammans med de tidigare förvärvade bolagen Ariba och Fieldglass ger företaget en stark position inom affärsnätverkstjänster i molnet. Utöver mjukvaruapplikationer och lösningsplattformar för företag blir affärsnätverk SAP:s tredje strategiska pelare.

Läs mer

Inga fler objekt att ladda

Inga fler objekt att ladda

Följ SAP News

WhatsApp uppdateringar

Anmäl dig