​SAP och Google Cloud presenterar vinnaren av tävlingen Circular Economy 2030

Pressmeddelande — SAP och Google Cloud har i dag tilldelat Michael Groves, CEO och grundare av Topolytics, utmärkelsen i tävlingen Circular Economy 2030. Det är ett pris som främjar socialt entreprenörskap och en hållbar framtid.

Läs mer

​SAP visar hur hållbarhetsarbete bidrar till affärsresultaten och FN:s hållbarhetsmål

SAP har för första gången valt att presentera en integrerad årsrapport som tydligt visar hur hållbarhetsarbetet bidrar till affärsresultaten. I ”SAP Integrated Report 2018” beskrivs och beräknas hur sociala, miljömässiga och ekonomiska faktorer är relaterade till varandra och hur företagets hållbarhetsarbete skapar eget värde och för kundernas och partnernas verksamheter.

Läs mer

​SAP inleder samarbete med SEWF för att stärka socialt företagande

SAP och Social Enterprise World Forum (SEWF) har inlett ett treårigt samarbete där SAP ska fungera som teknologipartner åt SEWF. Tillsammans ska de arbeta för att utveckla och öka antalet hållbara och sociala företag över hela världen. Det nya partnerskapet presenterades av Skottlands försteminister Nicola Sturgeon på det tioårsjubilerande eventet SEWF2018 i Edinburgh.

Läs mer

​SAP Svenska flyttar till stan – och blir lite grönare

Efter tjugosex år vid Alviks Strand öppnar mjukvaruföretaget SAP i dag som planerat sitt nya Sverigekontor på Sveavägen 44. Borta är kontorslandskapen och de enskilda chefsrummen. Nu har de 170 medarbetarna över 2 200 kvadratmeter till sitt förfogande i en helt nygestaltad och modern planlösning, där arbetsplatsen styrs av typen av aktiviteter.

Läs mer

Inga fler objekt att ladda

Inga fler objekt att ladda

Följ SAP News

WhatsApp uppdateringar

Anmäl dig