​Stor efterfrågan på nya SAP Hybris-lösningar

SAP ser en starkt ökad efterfrågan på installationer med flera samtidiga SAP Hybris-lösningar. Under årets första sex månader ökade försäljningen av molnbaserade lösningar för kundtjänster inom t.ex. försäljning, service, handel och marknadsföring med hela 40 procent. Samtidigt växte försäljningen av lösningar för kundengagemang och e-handel tvåsiffrigt under det senaste kvartalet.

Läs mer

​SAP Hybris multikanallösning för kampanjer lyfts fram av Gartner

SAP har med sin Hybris-lösning placerats som marknadsledande i 2017 års Magic Quadrant Report for Multichannel Campaign Management. Det är Gartner som varje år rankar företag i branschen och i år utvärderades 22 leverantörer av flerkanaliga kampanjhanteringslösningar i rapporten efter sin förmåga att erbjuda en fullständig vision och genomföra den.

Läs mer

​SAP Hybris släpper ny molnbaserad mikrotjänst

SAP bygger vidare på sin molnbaserade produktsvit för kundengagemang och handel genom att lansera SAP Hybris Revenue Cloud. Den nya lösningen har omnikanalstöd och där ingår molnfunktioner för bland annat orderkonfiguration, prissättning, offerter, orderplanering och prenumerationsfakturering. Centrala funktioner kan nu användas som en flexibel mikrotjänst eller direkt i en SAP Hybris-app.

Läs mer

​SAP Hybris anordnar multikanalevent om nästa steg i digitaliseringen

SAP håller sitt första multikanalevent SAP Hybris LIVE: Digital Summit den 8 mars 2017. Det kostnadsfria eventet innehåller både digitala och fysiska upplevelser – och under dagen sänds strömmade seminarier från Singapore, München och New York. Det övergripande temat är “Go Beyond Disruption” för att visa hur företag kan ta nästa steg i sin digitala transformation.

Läs mer

​SAP hjälper banker skapa en vassare kundupplevelse

SAP har lanserat SAP Omnichannel Banking som ska hjälpa banker att snabbare och enklare tillhandahålla digitala och individuella tjänster för sina kunder. Lösningen bygger på ett multikanalverktyg från SAP Hybris för ökat kundengagemang och e-handel som i dag används av företag inom handel och service i Sverige och världen över.

Läs mer

Från applikationer till plattformar, mikrotjänster och APIer – behöver jag bry mig som företagsledare?

De senaste 2 åren har digitalisering seglat upp som en av de viktigaste förändringsområdena på lednings- och styrelsemöten runt om i landet. Hur kan just vårt företag använda den nya informationsteknologin och var gör digitaliseringen mest nytta? Uppfattar man digitalisering som strategisk möjliggörare, kanske man tror att man inte behöver bry sig om vad som är ”under motorhuven”.

Läs mer

Inga fler objekt att ladda

Inga fler objekt att ladda

← Äldre inlägg

Följ SAP News

WhatsApp uppdateringar

Anmäl dig