SAP utser ny chef för Norden och Baltikum

Pressmeddelande — Marika Auramo, 51, har utnämnts till ny vd för SAP i Norden och Baltikum från den 15 januari 2019. Hon kommer närmast från en position i USA som Chief Operating Officer för SAP:s globala verksamhet för databaser och datahantering. Marika Auramo ersätter Martin Schirmer som valt att återvända till sin familj i Sydafrika efter att framgångsrikt ha lett SAP i Norden och Baltikum sedan mars 2016.

Läs mer

Ny undersökning – Leaders 2020

En färsk rapport från Oxford Economics med stöd från SAP visar att digitalt ledarskap lönar sig. Studien Leaders 2020är baserad på intervjuer med över 4 000 chefer och medarbetare i 21 länder och undersöker närmare vad som kännetecknar de organisationer som har lyckats i den nya digitala ekonomin. De flesta organisationer skulle dra stora fördelar av att implementera ett digitalt ledarskap.

Läs mer

​Ny studie visar att digitalt ledarskap ger stora fördelar

En färsk rapport från Oxford Economics med stöd från SAP visar att digitalt ledarskap lönar sig. Studien Leaders 2020 är baserad på intervjuer med över 4 000 chefer och medarbetare i 21 länder och undersöker närmare vad som kännetecknar de organisationer som har lyckats i den nya digitala ekonomin. De flesta organisationer skulle dra stora fördelar av att implementera ett digitalt ledarskap.

Läs mer

Vad menas egentligen med digital transformation? 5 kännetecken

Vad menas egentligen med digital transformation?
Ett försök att definiera ett suddigt begrepp som förvirrar chefer på företag inom alla branscher.
Digitalisering nämns ofta i samma andetag som automatisering – dvs att datorer tar över mänskligt arbete. Men automatisering är en process som pågått i närmare 30 år och det är i allmänhet inte det vi menar när vi i dag pratar om digitalisering.

Läs mer

Inga fler objekt att ladda

Inga fler objekt att ladda

Följ SAP News

WhatsApp uppdateringar

Anmäl dig