SAP och Microsoft utökar samarbete inom molnlösningar, mobilitet och datakoppling

SAP och Microsoft utökar nu sitt globala samarbete för att ta fram nya lösningar som förbättrar kundernas produktivitet och mobilitet – och som leder till ökat affärsvärde för både kunder och partner. SAP-applikationer kan köras i molnet på Microsoft Azure, kopplingen förbättras mellan SAP-applikationer och Microsoft Office och utvecklingen ökar för Windows och Windows Phone 8.1.

Läs mer

SAP:s partner visar stark uppslutning kring SAP HANA

SAP HANA-plattformens potential ger också det växande ekosystemet av SAP-partner nya affärsmöjligheter för att skapa innovation och tillväxt. SAP fokuserar nu ännu starkare på sitt ekosystem kring SAP HANA genom att länka ihop olika typer av partner, möjliggöra utbyte kring lyckade utvecklings- och kundprojekt och lansera nya verktyg så att det går snabbt att komma igång med SAP HANA.

Läs mer

SAP bidrar till innovation på världsledande affärsnätverk

En miljon sammankopplade företag når nu nya nivåer av produktivitet och insikter på Ariba Network. Precis som sociala nätverk förändrat hur vi umgås i våra privata liv, har digitala affärsnätverk förändrat hur företag gör affärer. Genom att kombinera Ariba och SAP kan nära en miljon företag kopplas samman via Ariba Network.

Läs mer

SAP och Sybase lanserar mobila realtidsappar för företag

SAP och Sybase lanserar en rad nya mobila applikationer som bygger på Sybase Unwired Platform (SUP) och som mobiliserar affärsprocesser och affärsinformation inom en rad olika branscher som tillverkning, konsumentprodukter, energi, högteknologi, olja och gas samt detaljhandel. De kompletterar applikationerna Sybase Mobile Sales för SAP CRM och Sybase Mobile Workflow för SAP Business Suite.

Läs mer

Inga fler objekt att ladda

Inga fler objekt att ladda

Följ SAP News

WhatsApp uppdateringar

Anmäl dig