Anne Haaber-Bernth tar över som ny chef på SAP Svenska

Anne Haaber-Bernth har utsetts till ny landschef för SAP Svenska. Utnämningen kommer efter att förre landschefen Johan Made valt att lämna företaget. Anne Haaber-Bernth, 45, kommer senast från positionen som chef för SAP:s nordiska affärsområde Digitala Affärstjänster (Digital Business Services).

Läs mer

Hur länge kan jag vänta med SAP S/4 HANA?

Det är snart ett år sedan SAP med buller och bång lanserade SAP S/4 HANA i Sverige. Under året har informationen fullständigt sköljt över oss. Nyfikenheten har varit stor och jag och mina kollegor har fått många frågor kring SAPs 4:e generations plattform SAP S/4 HANA.

Läs mer

​SAP mycket nöjd med årsresultatet 2015 i Norden

Jan Thorell, vd för SAP Nordics & Baltics, kommenterar det nordiska resultatet:

– Vi är mycket nöjda med resultatet för 2015 i Norden och Baltikum. Det bekräftar helt våra förväntningar på en hög tillväxt både inom applikationer och plattformar i molnet. SAP Nordic and Baltic mer än fördubblade omsättningen för samtliga molnlösningar jämfört med föregående år.

Läs mer

Chris är försäljningsdirektör för SAP:s mjukvarulösningar. Hans primära uppgift är att stödja affärsområdesansvariga på de existerande företagskunderna i deras digitala affärsutveckling. Chris var tidigare vd för SAP Svenska.

Före SAP var Chris Sverige-chef för Oracle. Han har gedigen erfarenhet från försäljning, rådgivning och mjukvarubranschen sen tidigare.

Chris erfarenhet spänner 30…

Läs mer

Inga fler objekt att ladda

Inga fler objekt att ladda

← Äldre inlägg

Följ SAP News

WhatsApp uppdateringar

Anmäl dig