Digital teknik gör Allsvenskan Segling mer tillgänglig för fler

Den digitala tekniken skapar nya möjligheter att bearbeta mycket stora datamängder vilket på lite sikt kommer att göra relevant information mer tillgänglig för fler. Dessutom vill man göra det smidigare för media och kommentatorer att följa tävlingarna med hjälp av visualiserad realtidsinformation och analyser.

Läs mer

Så här fungerar SAP Sailing Analytics

Segelbåtarna utrustas med sensorer som tillsammans med GPS-data och andra utplacerade mätinstrument ger seglarna värdefull information om t.ex. placering, genomsnittshastighet, tillryggalagd distans, och vunnen eller förlorad tid per delsegling. All information analyseras och visualiseras direkt och gör att seglarna kan finslipa sin strategi och sitt teamarbete inför nästa delsegling.

Läs mer

Årets Allsvenskan Segling får interaktiva webbsändningar och digital teknik från SAP

I år kommer ett antal nyheter att med digitaliseringens hjälp göra tävlingarna ännu mer engagerande och underhållande för både publik och tävlande. Under säsongen 2016 kommer ny teknik från SAP att börja införas som gör att deltävlingarna kan bli mer interaktiva, uppdateras i realtid och ge betydligt mer information än de resultatlistor som tidigare använts.

Läs mer

Ny SAP-lösning ger bättre service inom sport och underhållning

SAP erbjuder en ny integrerad branschlösning för företag inom sport och underhållning. Alla nyckeltekniker som analys av stora datamängder (big data), SAP HANA, mobil datahantering och molnapplikationer har integrerats för att hjälpa företagen att ge ännu bättre service till fans, idrottare, artister, media, anläggningar, idrottslag, ligor osv.

Läs mer

Inga fler objekt att ladda

Inga fler objekt att ladda

Följ SAP News

WhatsApp uppdateringar

Anmäl dig