SAP rešenja za novi, jasniji način poslovanja u kompanijam

Predstavnici kompanije SAP najavili šesti po redu World Tour pod sloganom „SEE YOUR WAY CLEAR“

BeogradPredstavnici kompanije SAP najavili su danas konferenciju SAP World Tour 2010. Ovom prilikom prisutni su se upoznali sa temama koje će biti predstavljene na ovogodišnjem World Tour-u sa akcentom na „Ekonomsku situaciji u Srbiji i regionu i projekcijom budućih trendova i osvrtom na uticaj IT trendova na moderan biznis“. Na šestom po redu World Tour-u korisnicima u Srbiji će premijerno biti prikazano rešenje SAP CRM 7.0.

Konferencija pod sloganom „See your way clear“ biće održana 2. juna u Pozorištu na Terazijama i posvećena je strategiji koju kompanije treba da primenjuju u nestabilnim ekonomskim uslovima da bi uspele da odgovore na sve zahteve i izazove koji se pred njih stavljaju i na koje u svom poslovanju nailaze. Neophodno je da kompanije promene način na koji posmatraju svoje poslovanje, razmišljanje i delovanje sa jasnim ciljem šta žele. Kompanija SAP će kroz portfolio usluga i rešenja, kao i bogata iskustva korisnika pokazati novi, jasniji način poslovanja u kompanijama.

„Godina iza nas je bila izuzetno teška i puna izazova za poslovanje. Zbog toga smo se odlučili da na ovom World Touru našim korisnicima pružimo priliku da od vodećih domaćih i svetskih stručnjaka, kakvi su prof. Dr Đuričin, predsednik Saveza ekonomista Srbije i predsednik kompanije Deloitte ili Les Hajman, SAP ambasador saznaju ekskluzivne informacije o strategijama koje su najuspešnije svetske kompanije primenile u uslovima svetske ekonomske krize, o ekonomskoj situaciji u Srbiji i regionu, budućim trendovima, uticaju IT na moderan biznis, a od predstavnika kompanija naših korisnika, kao što su Hemofarm, SBB, Delta Holding saznaće njihova iskustva u korišćenju SAP rešenja i pokazati kako su unapredili svoje poslovanje zahvaljujući SAP-u.“ izjavio je gospodin Vladimir Popović, generalni direktor SAP-a.

SAP World Tour je najveći godišnji događaj za korisnike koji kompanija SAP organizuje. Odvija se u čak 90 gradova širom sveta. Događaj tradicionalno počinje u martu mesecu u Nemačkoj i onda se, zavisno od zemlje, odvija do novembra meseca. Ovo će biti šesti SAP WT u Srbiji na kome će učestvovati preko 350 najviših rukovodilaca najvećih i najuspešnijih srpskih preduzeća, predstavnika javnog sektora i medija. Iskustva pokazuju da se svake godine povećava broj SAP trenutnih ili potencijalnih korisnika koji žele da prisustvuju izuzetno kvalitetnim predavanjima na SAP WT.

O KOMPANIJI SAP
SAP je svetski lider u proizvodnji poslovnog softvera (*), nudi aplikacije i usluge koje omogućavaju kompanijama svih veličina u više od 25 industrijskih grana da na najbolji način upravljaju svojim poslovanjem. Sa više od 97,000 korisnika u preko 120 država sveta, kompanija je rangirana na nekoliko svetskih berzi, uključujući Frankfurtsku i Njujoršku berzu, pod simbolom „SAP”. Za više informacije posetite www.sap.com.

(*) SAP definiše poslovni softver kao planiranje resursa preduzeća, biznis inteligenciju i povezane aplikacije.

Kontakt:
Đorđe Talević
Marketing Manager
SAP West Balkans d.o.o.
Omladinskih brigada 88b, Airport City 1500
11070, Beograd, Srbija
Tel: +381 11 35 36 900
Faks: +381 11 35 36 919
E-pošta: d.talevic@sap.com