SAP Srednja i Istočna Evropa poziva korisnike da učestvuju na takmičenju SAP Quality Awards 2012

Jul 6, 2012 od SAP News 0

Najuspešnije implementacije takmičiće se u EMEA regionu. – Nagrade za pobednike

BeogradSAP Srednja i Istočna Evropa je najavio takmičenje SAP Quality Awards 2012 čiji cilj je prepoznavanje korisnika kod kojih je uočljiv izuzetan kvalitet u projektima SAP implementacije. Na učešće u takmičenju pozivaju se svi korisnici kompanije SAP u regiji Srednje i Istočne Evrope, čiji projekti su aktivirani posle 1.1.2011. godine, a koji su bili u aktivnoj upotrebi najmanje 2 meseca. Moguće je osvojiti prestižne nagrade u tri kategorije: implementacije malog, srednjeg i velikog obima. Prijave se mogu slati preko ovog web obrasca do 14. septembra 2012. godine.

SAP Quality Awards su prestižne nagrade koje odaju priznanje najboljim projektima implementacije. Od visokog kvaliteta projekata koristi imaju sve uključene strane, a naročito klijenti, budući da skraćuje vreme i smanjuje obim resursa neophodnih za implementaciju istovremeno maksimalno smanjujući operativne troškove i povećavajući efikasnost procesa. Samim učešćem u takmičenju SAP Quality Awards stiče se čitav niz pogodnosti. Na internom planu učvršćuje se pozicija tima za implementaciju i podstiče se promocija pojedinačnih dostignuća. Na eksternom planu omogućava se predstavljanje profesionalnosti zainteresovanim stranama za kompaniju i pozicioniranje kompanije kao najbolje organizacije.

„SAP Quality Awards odaje priznanje klijentima koji insistiraju na kvalitetu u implementacijama SAP softvera i koji zahvaljujući uspešnom planiranju i realizaciji implementacija ostvaruju veliku poslovnu vrednost” – rekao je Jirži Sinaček, direktor za kvalitet, SAP CEE. „Ovo je izvanredna prilika da se dobije priznanje za trud koji su klijenti i partneri za implementaciju uložili u cilju smanjenja i otklanjanja rizika, kako bi se osigurao uspeh implementacija i kako bi se neometano i u kratkom roku obezbedila značajna poslovna vrednost.”

Projekti predloženi za SAP Quality Awards treba da budu u skladu sa ustaljenim standardima upravljanja projektima i da se fokusiraju na ukupne troškove implementacije, ukupne troškove vlasništva, vreme implementacije, profesionalni pristup i upravljanje projektima. Pridržavanje SAP-ovih principa kvaliteta SAP 10 Quality Principles dodatno će povećati šanse uspešnog učešća u takmičenju.

Imena dobitnika nagrada iz regije Srednje i Istočne Evrope biće objavljena u oktobru 2012. godine. U svakoj kategoriji postoji zlatna, srebrna i bronzana nagrada. Dobitnici zlatne nagrade automatski će biti uključeni u EMEA regionalni ciklus takmičenja za SAP Quality Awards, pri čemu će odmeriti snage s drugim projektima iz regije EMEA. Konačni rezultati za regiju EMEA biće objavljeni na ceremoniji SAP Quality Awards 2012 na konferenciji SAPPHIRE NOW koja se održava od 13. do 16. novembra 2012. godine u Madridu.

Dodatne informacije o takmičenju SAP Quality Awards dostupne su na www.sap.com/qualityawards2012.

O KOMPANIJI SAP

Kao tržišni lider na polju poslovnog softvera, SAP (NYSE: SAP) pomaže kompanijama svih veličina i oblasti poslovanja da rade na bolji način. Od administracije i upravnog odbora, preko skladišta i prodavnice, do stonih i mobilnih uređaja – SAP omogućava ljudima i organizacijama da efikasnije rade zajedno i da poslovni uvid koriste efektivnije kako bi ostali ispred konkurencije. SAP aplikacije i usluge omogućavaju da više od 190.000 korisnika (uključujući korisnike dobijene akvizicijom kompanije Sybase) radi profitabilno, stalno se prilagođava i raste održivo. Više informacija potražite na www.sap.com

Kontakt:

Đorđe Talević

Marketing Manager, SAP West Balkans d.o.o.

Omladinskih brigada 88b, Airport City 1500, 11070 Beograd, Srbija

T: + 381 11 35 36 900

E: d.talevic@sap.com

www.sap.com/westbalkans