Nelt koristi SAP

Povodom početka primene SAP poslovnog softvera kompanija Nelt je izdala saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

BeogradImamo veliko zadovoljstvo da obavestimo ekonomsku javnost, kao i sve poslovne partnere da se Nelt priključio svetskoj porodici uspešnih kompanija, koje u svom poslovanju koriste SAP. Od ponedeljka, 5. novembra, posle više od godinu dana intenzivnih priprema, Nelt je završio implementaciju i počeo primenu SAP rešenja u svom poslovanju.

Poslovni procesi koji su u Neltu obuhvaćeni implementacijom SAP-a su finansije, kontroling, upravljanje ljudskim kapitalom, upravljanje nabavkom i zalihama, upravljanje prodajom i poslovno izveštavanje.

“SAP je obezbedio poslovni softver koji će kompaniji Nelt pružiti stabilnost u razvoju i omogućiti dalji rast, kao i sistemsko unapređenje i standardizaciju procesa rada. U godinama koje dolaze SAP sistemom ćemo zaokružiti i konsolidovati poslovanje u svim kompanijama koje pripadaju Nelt grupi u regionu Zapadnog Balkana” rekao je povodom početka primene SAP rešenja u Neltu generalni direktor ove kompanije Miloš Jelić.

Implementaciju SAP rešenja u Neltu radila je SAP partnerska kompanija S&T Srbija.

O KOMPANIJI SAP

Kao tržišni lider u poslovnom aplikativnom softveru, SAP pomaže kompanijama svih veličina i iz svih industrija da rade bolje. Od administracije i upravnog odbora, preko skladišta i prodavnice, do stonih i mobilnih uređaja – SAP omogućava ljudima i organizacijama da efikasnije rade zajedno i da uvid u poslovanje koriste efektivnije da bi ostali ispred konkurencije. SAP aplikacije i usluge omogućavaju da više od 197.000 korisnika (uključujući korisnike dobijene akvizicijom kompanije SuccessFactors) rade profitabilno, stalno se prilagođavaju i rastu održivo. Više informacija potražite na www.sap.com

Kontakt:

Đorđe Talević

Marketing Manager, SAP West Balkans d.o.o.

Omladinskih brigada 88b, Airport City 1500, 11070 Beograd, Srbija

T: + 381 11 35 36 900

E: d.talevic@sap.com

www.sap.com/westbalkans