Rezultati popisa poljoprivrede u Srbiji 2012. Prikazani u SAP Poslovnom Softveru

Februar 1, 2013 od SAP News 0

BeogradUz podršku kompanije SAP (kancelarija u Beogradu), Republički zavod za statistiku objavio je prve rezultate popisa poljoprivrede 2012. godine, prikazane u SAP alatima za poslovno izveštavanje. Zahvaljujući tome, prvi rezultati popisa 2012. prikazani su pregledno, vizuelno atraktivno i lako su čitljivi.

Republički zavod za statistiku i kompanija SAP, tržišni lider na polju poslovnog softvera, realizovali su projekat grafičkog predstavljanja prvih rezultata popisa poljoprivrede 2012.

Republički zavod za statistiku je jedina statistička institucija u regionu koja je na ovaj način prikazala popisne podatke, zahvaljujući kompaniji SAP koja je pružila besplatnu uslugu u zajedničkom projektu ovih dveju kuća.

Izveštaje o ukupnom broju i teritorijalnom rasporedu osnovnih jedinica popisa 2012, obrađene i prikazane u SAP softveru, možete pogledati preko sledećih linkova:Izveštaj 1

kao i na sajtu posvećenom popisu poljoprivrede: http://popispoljoprivrede.stat.rs.

O KOMPANIJI SAP

Kao tržišni lider u poslovnom aplikativnom softveru, SAP pomaže kompanijama svih veličina i iz svih industrija da rade bolje. Od administracije i upravnog odbora, preko skladišta i prodavnice, do stonih i mobilnih uređaja – SAP omogućava ljudima i organizacijama da efikasnije rade zajedno i da uvid u poslovanje koriste efektivnije da bi ostali ispred konkurencije. SAP aplikacije i usluge omogućavaju da više od 197.000 korisnika (uključujući korisnike dobijene akvizicijom kompanije SuccessFactors) rade profitabilno, stalno se prilagođavaju i rastu održivo. Više informacija potražite www.sap.com

Kontakt:

Đorđe Talević

Marketing Manager, SAP West Balkans d.o.o.

Omladinskih brigada 88b, Airport City 1500, 11070 Beograd, Srbija

T: + 381 11 35 36 900

E: d.talevic@sap.com

www.sap.com/westbalkans