>

SAP reikt SAP Partner Awards Belgium & Luxembourg 2021 uit

Accenture, delaware, Deloitte, Flexso, TheValueChain en V-Chain slepen SAP Awards in de wacht

Pour la version en français, cliquez ici.

Elk jaar bekroont SAP de samenwerking met haar partners met de uitreiking van de SAP Partner Awards.  Ook dit jaar werden, weliswaar volledig virtueel, prijzen uitgereikt aan partners die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben neergezet.

De samenwerking met het SAP partner netwerk is cruciaal” zegt Stijn De Beuckelaer, Managing Director SAP Belgium & Luxembourg. “Belgische en Luxemburgse bedrijven zetten volop in op digitale transformatie en rekenen daarbij op onze partners om hun bedrijfsprocessen, dankzij SAP-oplossingen, te optimaliseren. Zelfs in deze moeilijke tijden kon iedereen steeds rekenen op het SAP ecosysteem en daarvoor willen we hen dan ook bedanken.”

Er werden in totaal 7 SAP Partner Awards uitgereikt, die opmerkelijke prestaties van 2021 in de verf zetten. Hieronder een overzicht van de winnaars:

SAP System Integrator BeLux 2021 – Accenture

SAP RISE Partner Belgium2021 – Deloitte

SAP Cloud Overperformance Partner 2021 – TheValueChain

SAP BeLux Renewals Partner 2021 – Flexso

SAP Net New Name Partner Belgium 2021 – delaware

SAP Business One Reseller 2021 – V-Chain

SAP VAR (Value Added Reseller) Partner Belgium 2021 – delaware

Met de uitreiking van de SAP Partner Awards willen we het belang onderstrepen dat we hechten aan een goede samenwerking met onze partners, én aan de resultaten die ze neerzettenHet is steeds opnieuw boeiend om vast te stellen op welke manier onze partners met SAP innovaties en eigen innovaties onze klanten kunnen helpen. Met meer dan 50 gecertifieerde partners enkel op de Belgische en Luxemburgse markt kunnen we bedrijven vanaf een kleine KMO tot een multinational nog beter bedienen” besluit Tom Aerden, Partner Director SAP Belgium & Luxembourg.