>

SAP reikt SAP Partner Awards Belgium & Luxembourg 2022 uit

TCS, delaware, TheValueChain, delaware en PwC slepen SAP Awards in de wacht

Pour la version en français, cliquez ici.

Elk jaar bekroont SAP de samenwerking met haar partners met de uitreiking van de SAP Partner Awards.  Ook dit jaar werden prijzen uitgereikt aan partners die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben neergezet.

“De samenwerking met het SAP partner netwerk is cruciaal. Bedrijven zetten volop in op digitale transformatie en rekenen daarbij op onze partners om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren “ zegt Stijn De Beuckelaer, Managing Director SAP Belgium & Luxembourg. “Met meer dan 50 gecertifieerde partners – enkel op de Belgische en Luxemburgse markt – kunnen we bedrijven vanaf een kleine KMO tot een multinational nog beter bedienen.”

Er werden in totaal 5 SAP Partner Awards uitgereikt, die opmerkelijke prestaties van 2022 in de verf zetten. Hieronder een overzicht van de winnaars:

SAP System Integrator BeLux 2022 – TCS

SAP Net New Name Partner BeLux 2022 – delaware

SAP Cloud Partner 2022 – TheValueChain

SAP BeLux Renewals Partner 2022 – delaware

SAP RISE Partner 2022 – PwC

Met de uitreiking van de SAP Partner Awards willen we het belang onderstrepen dat we hechten aan een goede samenwerking met onze partners, én aan de resultaten die ze neerzettenHet is steeds opnieuw boeiend om vast te stellen op welke manier onze partners met SAP innovaties en eigen innovaties bedrijven kunnen helpen.” besluit Tom Aerden, Partner Director SAP Belgium & Luxembourg.