>

Turun kaupunki modernisoi toiminnanohjauksensa pilvipohjaiseksi

Turun kaupunki kertoi siirtyvänsä toiminnanohjauksessaan pilvipohjaiseen SAP S/4HANA -ratkaisuun.

Järjestelmä hoitaa Turun kaupungin palveluhallinnan ja talouden keskeiset prosessit vuoden 2021 alusta lähtien. Uusi ratkaisu tukee Turun laajoja kokonaistavoitteita sekä kaupungin strategiaa kattotasolla.

”Turku alkaa käyttää pilvipalveluna SAP-ratkaisukokonaisuutta, joka tuo kaupungille uusinta teknologiaa sekä integroidun tietoalustan kaikkeen suunnitteluun ja toimintaan”, toteaa Marika Auramo, SAP:n Pohjoismaiden ja Baltian toimitusjohtaja. ”Näin pystytään toimimaan ketterämmin, kun tarjotaan palveluita kansalaisille, suunnitellaan taloutta tai reagoidaan nopeasti mihin tahansa yllättävään tilanteeseen tai kriisiin, kuten vallalla olevaan poikkeustilaan”, Auramo jatkaa.

Lue lisää Tieran tiedotteesta täältä.

 

Lisätiedot:

Turun kaupunki

Tapio Järvenpää

tapio.jarvenpaa@turku.fi

  1. 040 199 0836

 

Kuntien Tiera Oy

Vesa Heinälä

vesa.heinala@tiera.fi

  1. 040 587 4313

 

SAP

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yli 440 000 julkishallinnon ja yritysasiakasta voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland