>

H SAP Hγέτης στον τομέα των translytical data platforms σύμφωνα με ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών

Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2020 – Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αναγνωρίστηκε ώς ηγέτης σε έρευνα της Forrester, με τίτλο “The Forrester Wave™: Translytical Data Platforms, Q4 2019”.

Η Forrester αξιολόγησε 14 προμηθευτές και έδωσε στη SAP την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στα κριτήρια Customer Adoption και Market Awareness. Η πλατφόρμα SAP HANA έλαβε βαθμολογία 5/5 στα 18 από τα 24 κριτήρια αξιολόγησης που έθεσε η Forrester για την υλοποίηση της μελέτης.

Στην έκθεση, η Forrester αναφέρει: «H SAP παρέχει μια από τις πιο δημοφιλείς translytical λύσεις ενώ ήταν η πρώτη που προσέφερε αντίστοιχες δυνατότητες. Με την ανάπτυξη της σχετικής αγοράς και την αξιοποίηση της καινοτομίας, η SAP συνεχίζει να επιδεικνύει την αφοσίωσή της στον τομέα των translytics».

Σύμφωνα με την έκθεση «Οι πελάτες επωφελούνται απο τις translytical δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα SAP HANA». Η έκθεση μεταξύ άλλων αναδεικνύει την ταχύτητα επεξεργασίας των συναλλαγών, την ικανότητα παράδοσης δεδομένων business analytics σε πολύ λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πλατφόρμες και την απλοποίηση των λειτουργιών με τη μείωση των διαδικασιών ETL. Το SAP HANA είναι η πρώτη σημαντική βάση δεδομένων που υποστηρίζει την Intel Optane DC Persistent Memory για την ανωνυμοποίηση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και προσφέρει multimodal και advanced analytics. Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην έκθεση, οι οργανισμοί τη χρησιμοποιούν για την υποστήριξη in-memory data marts και αναλύσεων σε πραγματικό χρόνο, για την εξαγωγή επιχειρησιακών πληροφοριών και για την υποστήριξη της εφαρμογής SAP Business Warehouse, του λογισμικού SAP S/4HANA και SAP Business Suite καθώς και ειδικά κατασκευασμένων εφαρμογών.

Σύμφωνα με την SAP, η αναγνώριση της πλατφόρμας translytical data επιβεβαιώνει την στρατηγική της εταιρείας, φέρνοντας το SAP HANA και τα analytics πιο κοντά, σε μια ενιαία αρχιτεκτονική αναφοράς, απαραίτητη για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

«Οι translytical δυνατότητες του SAP HANA μετατρέπουν τα δεδομένα σε επιχειρηματική αξία υποστηρίζοντας κάθε είδους εργασία και χρήση, όπως την επεξεργασία συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο, την ανάλυση δεδομένων σε συνεχή ροή, το machine learning και των αναγκών για άμεσο reporting σε μια ενιαία βάση δεδομένων», δήλωσε ο Gerrit Kazmaier, executive vice president, SAP HANA & Analytics της SAP. «Οι διάφορες επιλογές τόσο στο cloud όσο και on-premise προσφέρουν υψηλά επίπεδα ευελιξίας και επεκτασιμότητας στους πελάτες μας».

Η πλατφόρμα SAP HANA έχει περισσότερους από 31.000 πελάτες.

«Κατεβάστε» την πλήρη έκθεση της Forrester εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το “The Database Revolution Continues.”

 

Επισκεφθείτε το SAP News Center. Ακολουθήστε την SAP στο Twitter στο @SAPNews.

Σχετικά με τη SAP

Η SAP  θέτοντας την εμπειρία των πελατών στο επίκεντρο και με τη δύναμη της Έξυπνης Επιχείρησης, είναι ο ηγέτης της αγοράς λογισμικού εφαρμογών για επιχειρήσεις, βοηθώντας εταιρείες κάθε μεγέθους και κλάδου να αξιοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους: Το 77% των παγκόσμιων συναλλαγών έχει αλληλεπίδραση με ένα σύστημα SAP. Η μηχανική μάθηση, το Internet of Things (IoT) και οι προηγμένες τεχνολογίες analytics μετατρέπουν τους πελάτες της SAP σε έξυπνες επιχειρήσεις. H SAP προσφέρει βαθιά επιχειρησιακή γνώση στους ανθρώπους και τους οργανισμούς και αναπτύσσει τρόπους συνεργασίας που τους βοηθά να προηγούνται του ανταγωνισμού τους. Απλοποιούμε την τεχνολογία για τις εταιρείες έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό μας όπως θέλουν – χωρίς προβλήματα. Οι end-to-end εφαρμογές μας δίνουν τη δυνατότητα σε περισσότερους από 437.000 δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς και να κάνουν τη διαφορά. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πελατών, συνεργατών, εργαζομένων και thought leaders, η SAP βοηθά τον κόσμο να λειτουργεί καλύτερα και βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com/greece. © 2019 SAP SE. All rights reserved.

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr