>
office

H Printec επιλέγει τις καινοτόμες λύσεις της SAP

H Printec επιλέγει τις καινοτόμες λύσεις της SAP και την τεχνογνωσία της ΕΥ για την υλοποίηση του ψηφιακού της μετασχηματισμού

 

Αθήνα, 24  Φεβρουαρίου 2020 — Η Printec, μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στο χώρο της αυτοματοποίησης συναλλαγών στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, επιλέγει τις λύσεις SAP S/4HANA Cloud και SAP Field Service Management και την ΕΥ, με στόχο τη μετάβασή της στη νέα, ευφυή εποχή.

 

Έχοντας τους πελάτες στο κέντρο της επιχείρησης, ο οργανισμός επενδύει στον ψηφιακό του μετασχηματισμό, με κύριο στόχο την υλοποίηση μιας μοναδικής εμπειρίας τεχνικής εξυπηρέτησης των πελατών, παράλληλα με τη βελτιστοποίηση της εσωτερικής του λειτουργίας και την εναρμόνιση των υπηρεσιών front και back-office.

 

Το SAP S/4HANA Cloud είναι το νέας γενιάς ERP σύστημα της SAP. Αξιοποιώντας την εμπειρία της ΕΥ, η Printec θα έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις βέλτιστες πρακτικές της SAP και να υιοθετήσει νέα επιχειρηματικά μοντέλα, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες επιχειρηματικές απαιτήσεις. Αυτοματοποιώντας και ενοποιώντας τις επιχειρησιακές της διαδικασίες σε όλο το φάσμα του οργανισμού σε 7 διαφορετικές χώρες, η εταιρία θα μπορεί να καινοτομεί και να λαμβάνει καλύτερες αποφάσεις με την παροχή ενσωματωμένων αναλύσεων σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία για τους χρήστες των υπηρεσιών της.

 

Η πλατφόρμα SAP Field Service Management, μέρος της σουίτας της SAP για τη Διαχείριση της Εμπειρίας του Πελάτη, SAP C/4HANA, διασυνδέει το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελάτων με τους τεχνικούς που επισκέπτονται επιτόπου τους πελάτες και πραγματοποιούν τη συντήρηση του εξοπλισμού. Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελάτων λαμβάνει αιτήματα και τα δρομολογεί στους κατάλληλους τεχνικούς, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις δεξιότητες και τη διαθεσιμότητά τους. Μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, οι τεχνικοί λαμβάνουν ενημέρωση για κάθε προγραμματισμένη ή έκτακτη συντήρηση, σε πραγματικό χρόνο. Στα πλεονεκτήματα της λύσης περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, oι βελτιωμένοι χρόνοι απόκρισης, η αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, η μείωση του κόστους εξυπηρέτησης του δικτύου πελατών, καθώς και η αύξηση των εσόδων. Η πλατφόρμα αυτή θα υλοποιηθεί σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης της Printec.

 

Σχετικά με την Printec

 

Η Printec ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια στην Ελλάδα, και πλέον ηγείται στο χώρο της τεχνολογίας αυτοματοποίησης συναλλαγών σε 16 χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα τεχνολογικών λύσεων που επιτρέπουν σε επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν πιο εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά με τους υπαλλήλους ή / και τους πελάτες τους: από εγχρήματες συναλλαγές μέσω ATMs, σε συναλλαγές μέσω κάρτας ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών υπογραφών, οι λύσεις της εταιρίας βρίσκονται πίσω από πολλές καθημερινές συναλλαγές.

Με έδρα στη Βιέννη, η εταιρία απασχολεί  συνολικά περισσότερους από 900 ανθρώπους, εκ των οποίων οι 200 στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.printecgroup.com

 

Σχετικά με την ΕΥ

Η ΕΥ είναι Global Partner της SAP και ένας από τους μεγαλύτερους υλοποιητές λύσεων SAP διεθνώς. Στην Ελλάδα, η εταιρεία διαθέτει μία καταξιωμένη ομάδα με ειδίκευση σε λύσεις SAP, την οποία αναπτύσσει συνεχώς, εξυπηρετώντας πελάτες από ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας. Η ομάδα SAP της ΕΥ διακρίνεται στην αγορά, καθώς υλοποιεί τις ήδη καταξιωμένες λύσεις της SAP, αλλά ταυτόχρονα, δίνει έμφαση και στα σύγχρονα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας, όπως το SAP C/4HANA.

 

Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες και τους υποστηρίζει στον δρόμο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, πλαισιώνοντας και συμπληρώνοντας τα έργα και την ομάδα SAP με υπηρεσίες παροχής επιχειρηματικών συμβουλών, σε θέματα που άπτονται, μεταξύ άλλων, της Στρατηγικής, των Οικονομικών και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, καθώς επίσης και σε θέματα Διαχείρισης Αλλαγής.

 

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, και λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926, με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Σχετικά με τη SAP

Η SAP θέτοντας την εμπειρία των πελατών στο επίκεντρο και με τη δύναμη της Έξυπνης Επιχείρησης, είναι ο ηγέτης της αγοράς λογισμικού εφαρμογών για επιχειρήσεις, βοηθώντας εταιρείες κάθε μεγέθους και κλάδου να αξιοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους: Το 77% των παγκόσμιων συναλλαγών έχει αλληλεπίδραση με ένα σύστημα SAP. Η μηχανική μάθηση, το Internet of Things (IoT) και οι προηγμένες τεχνολογίες analytics μετατρέπουν τους πελάτες της SAP σε έξυπνες επιχειρήσεις. H SAP προσφέρει βαθιά επιχειρησιακή γνώση στους ανθρώπους και τους οργανισμούς και αναπτύσσει τρόπους συνεργασίας που τους βοηθά να προηγούνται του ανταγωνισμού τους. Η SAP απλοποιεί την τεχνολογία για τις εταιρείες έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό όπως θέλουν – χωρίς προβλήματα. Οι end-to-end εφαρμογές δίνουν τη δυνατότητα σε περισσότερους από 437.000 δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς και να κάνουν τη διαφορά. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πελατών, συνεργατών, εργαζομένων και thought leaders, η SAP βοηθά τον κόσμο να λειτουργεί καλύτερα και βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com/greece. © 2019 SAP SE. All rights reserved.

 

H SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα τους είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.sap.com/copyright για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εμπορικά σήματα και ειδοποιήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

 

SAP Hellas V+O Communication
Kα Αριάννα Μάντζιου Κος Νίκος Πατρινός
Τηλ.210-9473956 Τηλ.: 210- 7249000
Εmail: a.mantziou@sap.com Email: np@vando.gr