>

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ επιλέγει τη SAP για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρησιακών της λειτουργιών υιοθετώντας την κάθετη λύση SAP S/4HANA Retail

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2022 – Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, μία από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες εταιρείες στον κλάδο του οργανωμένου λιανικού εμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα, επιταχύνει το ταξίδι προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιλέγοντας το SAP S/4HANA και την κάθετη λύση Retail for Merchandise Management.

Πιο συγκεκριμένα, το SAP S/4HANA και η κάθετη λύση Retail θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων για τη χρηματοοικονομική διαχείριση, την οργάνωση των πωλήσεων, τις σχέσεις με τους πελάτες, την παρακολούθηση και εκτέλεση του κυκλώματος προμηθειών, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, των κωδικών προϊόντων και των καταστημάτων, όπως επίσης και για τον προγραμματισμό του ανεφοδιασμού των καταστημάτων.

Όπως εκτιμάται, η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στις διακασίες ERP καθώς και η εισαγωγή τεχνολογιών αιχμής επάνω στην τεχνολογική υποδομή που προσφέρει το SAP S/4HANA θα επιτρέψουν την παραιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Ο στόχος της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι να προσφέρει στους ανθρώπους της μέσω του SAP S/4ΗΑΝΑ ένα σύγχρονο εργαλείο που θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας και θα προσφέρει παράλληλα μια μοναδική εμπειρία στον τελικό χρήστη.

Ο Άγγελος Κρητικός, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ δήλωσε σχετικά: “Η ανάγκη για την υλοποίηση ενός σύγχρονου Πληροφοριακού Συστήματος ήταν για την εταιρεία μας περισσότερο άμεση από ποτέ. Μετά από ενδελεχή έρευνα επιλέξαμε τη SAP και το SAP S/4HANA ως την πλέον κατάλληλη λύση που θα επιταχύνει τα βήματά μας προς τον ψηφιακό μετασχηματιμό. Στόχος μας είναι να καλύψουμε μέσω μιας ενοποιημένης πλατφόρμας διαφορετικές ανάγκες των επιχειρησιακών μας διαδικασιών, όπως τη χρηματοοικονομική διαχείριση, τις πωλήσεις, τις προμήθειες και άλλα. Ευχαριστούμε τη SAP για τη στενή συνεργασία που είχαμε το τελευταίο διάστημα και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου που ξεκίνησε”.

O Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε σχετικά: «Καλώς ορίζουμε την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο οικοσύστημα της SAP. Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες της ΑΝΕΔΗΚ και της SAP που εργάστηκαν για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της επιχειρηματικής συμφωνίας που θα ενισχύσει τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό της ΑΝΕΔΗΚ. Η εμπειρία της SAP στον κλάδο του λιανικού εμπορίου τροφίμων αποτελεί παράγοντα επιτυχίας για την επένδυση αυτή».