>

Η KPMG Κύπρου συμμετέχει στο πρόγραμμα SAP® PartnerEdge® με σκοπό την περαιτέρω υποστήριξη του επιχειρηματικού μετασχηματισμού των πελατών της και τη μεγιστοποίηση της επιχειρησιακής τους αξίας

Η ΚPMG Κύπρου ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα SAP® PartnerEdge®, που συνδυάζει την εξειδικευμένη επιχειρηματική προσέγγιση της KPMG με τη δυναμική της κορυφαίας τεχνολογίας της SAP  για να βοηθήσει τους πελάτες της να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους με σκοπό να γίνουν επιχειρήσεις «έτοιμες για το μέλλον».

Καθώς οι οργανισμοί προσπαθούν να μετασχηματιστούν και η ζήτηση για τεχνολογικές λύσεις με δυνατότητα cloud αυξάνεται σταθερά, η KPMG Κύπρου παρέχει επιχειρηματικές και τεχνολογικές λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την επιτυχία των οργανισμών. Η σουίτα λύσεων και υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού της KPMG παρέχει πρόσβαση σε κορυφαία λειτουργικά μοντέλα, προδιαμορφωμένα  στο περιβάλλον SAP, με την εφαρμογή κορυφαίων πρακτικών υπό την καθοδήγηση των συμβούλων μας. Οι επαγγελματίες της KPMG βοηθούν τους πελάτες να επιταχύνουν τον επιχειρηματικό τους μετασχηματισμό, να υιοθετήσουν την τεχνητή νοημοσύνη και να ενισχύσουν τη διαφάνεια στο ESG για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να γίνουν ευέλικτες, ανθεκτικές, αξιοποιώντας τα δεδομένα τους.

Το πρόγραμμα SAP PartnerEdge επιτρέπει στα μέλη του να αξιοποιήσουν τη δύναμη του οικοσυστήματος SAP και να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ενεργοποίησης και υποστήριξης για τη διευκόλυνση της ποιότητας δημιουργίας, ανατρεπτικών εφαρμογών που επικεντρώνονται γρήγορα και οικονομικά σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες.

Εκ μέρους της KPMG Kύπρου, ο Γεράσιμος Ντούσκας, Διοικητικός Σύμβουλος, Technology Consulting, σχολίασε: «Η ένταξη της KPMG Κύπρου στο SAP PartnerEdge Ecosystem αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία μας καθώς θα ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας και θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε στην προσφορά αξίας στους πελάτες μας για τον μετασχηματισμό της επιχείρησής τους με τις τεχνολογίες αιχμής της SAP».

 

«Υποδεχόμαστε την KPMG Kύπρου στο SAP PartnerEdge οικοσύστημά μας. Από κοινού θα εργαστούμε για την δημιουργία και εφαρμογή λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας που θα εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τις δυνατότητες της τεχνολογίας»  ανέφερε ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas.

 

Με περισσότερους από 6.000 εξειδικευμένους συμβούλους SAP σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών-μελών της KPMG, οι επαγγελματίες της KPMG βοηθούν τους πελάτες να καλλιεργήσουν τις δυνατότητές τους, να προωθήσουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και να αναπτύξουν περισσότερες ευκαιρίες για το cloud.

  • Επιτάχυνση του επιχειρηματικού μετασχηματισμού– Η σουίτα ψηφιακού μετασχηματισμού της KPMG, ‘Connected. Powered. Trusted.’, περιλαμβάνει το KPMG Powered Enterprise, μια λύση λειτουργικού μετασχηματισμού με γνώμονα το αποτέλεσμα, η οποία στοχεύει στην προώθηση του γρήγορου μετασχηματισμού και του αποτελεσματικού χρόνου δημιουργίας αξίας για τους πελάτες. Το KPMG Powered Enterprise enabled by SAP βασίζεται στην εκτεταμένη γνώση των επαγγελματιών της KPMG σχετικά με τον χώρο της τεχνολογίας SAP και στην εμπειρία διαχείρισης εφαρμογών S/4HANA για πελάτες. Το Powered Enterprise υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη τις διάφορες πτυχές και επιπτώσεις του λειτουργικού μετασχηματισμού για να βοηθήσει τους οργανισμούς να γίνουν πιο ανθεκτικοί και ανταγωνιστικοί.
  • Ενίσχυση της διαφάνειας σχετικά με το ESG– Συνδυάζοντας την επιχειρηματική προσέγγιση των επαγγελματιών της KPMG και τα εργαλεία παρακολούθησης βιωσιμότητας που υπάρχουν στο λογισμικό SAP, οι ειδικοί της KPMG βοηθούν τους πελάτες να ενσωματώσουν δεδομένα βιωσιμότητας σε βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες για την προώθηση ενεργειών μέσα από την κατανόηση των δεδομένων ESG. Αυτό περιλαμβάνει τη συμβολή στη βελτίωση της πρόβλεψης και του σχεδιασμού, καθώς και της διαχείρισης δεδομένων, η οποία στοχεύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας με την υποβολή εκθέσεων ESG και στη βελτίωση της ισορροπημένης λήψης αποφάσεων.
  • Αξιοποίηση της επαναστατικής δύναμης του SAP Business AI– Οι επαγγελματίες της KPMG συμβάλλουν στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στις βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες των πελατών τους– συνδέοντας τη χρηματοδότηση, την εφοδιαστική αλυσίδα, τις προμήθειες, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τους ανθρώπινους πόρους και την πληροφορική. Οι εξιδεικευμένοι επαγγελματίες της KPMG συνδυάζουν την εμπειρία που αποκτήθηκε από λειτουργικούς μετασχηματισμούς και πρωτοβουλίες AI με βαθιά γνώση και εμπειρία στις τεχνολογίες SAP.

 

Η cloud-first στρατηγική της KPMG, οι στοχευμένες κλαδικές επενδύσεις και οι ενσωματωμένες διεπιστημονικές δυνατότητες, σε συνδυασμό με την εις βάθος εμπειρία στην επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων με τις λύσεις cloud της SAP, επιτρέπουν στους εξιδεικευμένους επαγγελματίες της KPMG να προσφέρουν στους πελάτες αποτελεσματικές λύσεις και υποστήριξη στον μετασχηματισμό των σύγχρονων ψηφιακών επιχειρήσεων.

 

Σχετικά με την ΚPMG Κύπρου

H KPMG δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1948 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 850 επαγγελματίες σε 6 γραφεία σε όλο το νησί. Αποτελεί μέλος του οργανισμού KPMG International Limited, ενός παγκόσμιου δικτύου ανεξάρτητων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η KPMG δραστηριοποιείται σε 143 χώρες και περιοχές, εργοδοτώντας περίπου 273,000 επαγγελματίες σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι πελάτες επιλέγουν την KPMG για την παροχή υψηλής ποιότητας επαγγελματικών υπηρεσιών, που βασίζεται στην πολύχρονη πείρα, την εξειδίκευση και τη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς.

 

Σχετικά με τη SAP

Η στρατηγική της SAP είναι να βοηθά κάθε επιχείρηση να λειτουργεί ως ευφυής επιχείρηση. Ως ηγέτης της αγοράς στο λογισμικό εταιρικών εφαρμογών, βοηθάμε εταιρείες όλων των μεγεθών και όλων των βιομηχανιών να λειτουργούν όσο το δυνατόν καλύτερα: το 87% των παγκόσμιων εσόδων από συναλλαγές αγγίζει ένα σύστημα SAP. Η μηχανική εκμάθηση, το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) και οι προηγμένες τεχνολογίες αναλυτικών στοιχείων μας βοηθούν να μετατρέψουμε τις επιχειρήσεις των πελατών σε έξυπνες επιχειρήσεις. Η SAP βοηθά τους ανθρώπους και τους οργανισμούς να δώσουν βαθιά επιχειρηματική εικόνα και να ενθαρρύνει τη συνεργασία με την οποία μπορούν να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό τους. Απλοποιούμε την τεχνολογία για τις εταιρείες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό μας όπως θέλουν – αδιάκοπα. Η ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών και υπηρεσιών μας, δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματικούς και δημόσιους πελάτες σε 26 κλάδους παγκοσμίως να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς και να κάνουν τη διαφορά. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πελατών, συνεργατών, εργαζομένων και ηγετών σκέψης, η SAP βοηθά τον κόσμο να λειτουργεί καλύτερα και βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.sap.com.