>
coronavirus sap supply chain

SAP bestrijdt disruptie van supply chains en zakenreizen tijdens coronacrisis

Het coronavirus heeft verstrekkende gevolgen voor de gehele wereld. Veiligheid en welzijn blijven daarin topprioriteit. Het is op geen enkele manier ‘business as usual’. Het coronavirus laat diepe sporen na in de wereldwijde economie. Events worden afgelast, zakelijke reizen zijn aan restricties onderhevig, en supply chains verzwakken.

SAP werd bijna 48 jaar geleden opgericht met een duidelijke missie: to help the world run better and improve people’s lives. Op dit moment laten we ons meer dan ooit leiden door die missie. SAP kan door zijn grote footprint op de zakelijke markt een belangrijk verschil maken voor bedrijven. Dat is welkom in een tijd waarin het coronavirus supply chains en zakelijke reizen verstoort.

Gratis toegang tot SAP Ariba Discovery

Voor de komende 90 dagen geven we gratis toegang tot SAP Ariba Discovery. Zodat iedere inkoper zijn vraag kan plaatsen, en iedere leverancier daar direct op kan reageren. Zonder dat we daarvoor tarieven in rekening brengen.

Toegang tot SAP Ariba Discovery helpt inkopers en leveranciers elkaar snel te vinden. Het minimaliseert disrupties veroorzaakt door vertraagde leveringen, capaciteitsproblemen en toegenomen consumentenvraag in tijden van crisis. Met ruim 4 miljoen leveranciers in meer dan 190 landen en een omzetstroom van ruim 3 biljoen dollar, ondersteunt SAP het grootste business-to-business netwerk ter wereld: Ariba Network. Met dat netwerk ondersteunen we zakelijke relaties en transacties die zo hard nodig zijn voor alle supply chains. Dit draagt uiteindelijk bij aan de levens van ons allemaal.

Reisadvies met TripIt van SAP Concur

TripIT van SAP Concur is een app die reizen gemakkelijker maakt. TripIt verwerkt dagelijks honderdduizenden reisroutes voor mensen over de hele wereld, houdt hun vluchten in de gaten en waarschuwt hen voor eventuele wijzigingen of vertragingen. In reactie op de toenemende veranderingen in de dienstregeling en annuleringen als gevolg van COVID-19, willen we ons steentje bijdragen aan degenen die moeten reizen.

Tussen 16 en 31 maart kan elke individuele reiziger zich aanmelden voor TripIt – en de app downloaden als eerste gebruiker – en gedurende zes maanden TripIt Pro ontvangen. Bestaande TripIt-gebruikers krijgen de premium service ook gratis voor zes maanden. Zo maken we het een beetje makkelijker voor iedereen die in deze turbulente tijd toch moet reizen.

Er is veel onzekerheid en angst in de strijd tegen COVID-19. Het toegankelijk maken van SAP-technologie stelt ons in staat te helpen met het bestrijden van deze wereldwijde uitdagingen.

Lees ook het blog over de voordelen van een Digital Supply Chain.

Ontdek nu SAP Ariba Discovery