>
sapphire now

SAPPHIRE NOW Reimagined: SAPPHIRE NOW dit jaar volledig online

SAPPHIRE NOW, de belangrijkste conferentie van SAP voor klanten, vindt dit jaar virtueel plaats. Het digitale event helpt bedrijven in te spelen op en kansen te grijpen in de huidige ongekende marktomstandigheden.

“Met het volledig digitale event dit jaar willen we samen innoveren door het combineren van de nieuwsgierigheid en toewijding van mensen. Zo kunnen we samen kansen grijpen in de huidige ongekende businessomstandigheden”, legt Alicia Tillman, global chief marketing officer bij SAP, uit.

Inzichten en informatie met directe waarde

Met behulp van een digitaal programma met keynotes vanuit ons management, klantverhalen, demonstraties, round tables en meer geeft de virtuele SAPPHIRE NOW experience inspiratie, inzichten en kennis. Experts gaan in op de actuele bedrijfsuitdagingen en delen praktisch advies, waarbij zij voorbeelden geven van marktleiders die hun business al hebben aangepast in deze uitdagende tijden.

De virtuele experience bestaat uit:

SAPPHIRE NOW Vision: 15 juni

Ga op een virtuele innovatiereis met SAP CEO Christian Klein en andere leden van het managementteam van SAP. Zij laten zien hoe marktleiders niet alleen innoveren, maar ook een pad voor de toekomst uitstippelen. Klanten en partners leggen op het event uit hoe zij hun unieke uitdagingen overwinnen met behulp van SAP-oplossingen. Ook delen zij hoe de oplossingen hen helpen bij het benutten van kansen en aanboren van nieuwe inkomstenbronnen.

De zanger Sting zal daarnaast een exclusief optreden verzorgen.

Registreer je nu gratis 

SAPPHIRE NOW Converge: start op 15 juni

Experts van SAP delen innovaties en product roadmaps. Klanten uit de diverse sectoren zetten de bedrijfsresultaten die oplossingen van SAP hen opleveren in de spotlight. Op het event komen onder meer onderwerpen aan bod als het beheren van experiences voor end-to-end inzicht en actie in de volledige organisatie, inclusief mensen, inkoop, klanten en financiën. Ook worden deelnemers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom SAP’s Business Technology Platform. Met dit portfolio van geïntegreerde oplossingen en technologieën kunnen bedrijven innovatie versnellen door het omzetten van data in waarde voor de business.

Bedrijven wereldwijd moeten de manier waarop zij zakendoen momenteel opnieuw ontdekken. Ze lopen hierbij tegen allerlei directe obstakels aan, wat natuurlijk logisch is. Met behulp van het digitale programma van SAPPHIRE NOW Reimagined kunnen deelnemers deze obstakels overwinnen en toewerken naar een betere toekomst.

Registreer je nu gratis