>
e commerce klantervaring

E-commerce voor morgen? Kies voor een slimme klantervaring

De kans is groot dat jouw marketingafdeling momenteel een behoorlijke tech stack heeft, waarbij verschillende databases verspreid zijn over verschillende tools. Het zal geen verrassing zijn dat niet optimaal voor je werkt. Het kan sneller. En slimmer. Een commerce-oplossing voor de B2C-markt hoeft niet gecompliceerd te zijn. Je winst vergroten én die time to value verlagen: je doet het snel en slim met SAP Emarsys Customer Engagement.

Meedoen? Voorlopen en je doelstellingen aftikken

Het is tijd om je commercedata in te zetten waar ze voor bedoeld zijn: voorspelbare en winstgevende resultaten genereren en persoonlijke ervaringen voor je klanten creëren. Met Emarsys ben je niet afhankelijk van IT, realiseer je complete online winkelpersonalisatie en heb je toegang tot de slimste API’s. Je groeit door en je maakt keuzes op basis van de data die je al in huis hebt. Zo kun je sneller (en slímmer) live dan je concurrentie.

Met een slimme klantervaring ga je real-time anticiperen

Met een slim gebouwde klantervaring (eenduidig en geïntegreerd op alle kanalen en apparaten), kan je intelligente, automatische en real-time omnichannelcampagnes uitvoeren. Door voorspellend te werken, zorg je ervoor dat je kan anticiperen op de wensen van je doelgroepen en genereer je inzicht in acties of juist het gebrek daaraan. Je kan met de informatie die je (met expliciete instemming en volledige transparantie) bij je klanten hebt weten te verzamelen een diepgaand inzicht genereren in wat ze kopen, en waarom en wanneer ze dat doen. Door kunstmatige intelligentie voor jou én voor je klanten te laten werken, kan je bijvoorbeeld anticiperen met aanvulcampagnes voor de favoriete producten van je klanten. Met de kracht van AI kun je transactionele data koppelen aan het koopgedrag. Doe je dit keer op keer? Dan kijk je naar je eigen, consistente inkomstenstroom.

Gestroomlijnde commerce-oplossingen voor dat allround, 360-graden inzicht

Met SAP Emarsys Customer Engagement ga je gestroomlijnd te werk. Zo verbind je business en marketing op een strategische manier en komen al je marketingkanalen logisch samen. Emarsys is compleet geïntegreerd, dus gedoe met verschillende systemen en gecompliceerde add-ons is verleden tijd. Voorspelbaar dus, op de beste manier die je je maar kan voorstellen.

De tool is best practice-based, dus past en werkt altijd, slim en snel. Zo test je zonder moeite die propositie, heb je direct inzicht en schakel je snel. En als alles werkt? Dan ga je meteen live! Als ondernemer met een commerce webshop wil je een snelle time to market en een net zo korte time to value. Winstgevende resultaten en persoonlijke klantervaringen wil je vandaag liever dan morgen. En ja, dat kan. Want de data die je nodig hebt om de volgende stap te maken, heb je al in huis. Zo krijg je het inzicht om snel aan het werk te gaan, meters te maken en meer omzet te genereren.

Slimmer live gaan, je bent er met SAP Emarsys

Met SAP Emarsys ga je sneller (en slímmer) live dan je concurrentie. Je klantervaring wordt beter en is eenduidig op alle kanalen en apparaten, waardoor je intelligente, automatische en real-time omnichannelcampagnes kan uitvoeren. Jij onderneemt actie op basis van inzicht in je klanten en hun koopgewoontes en je zet eenvoudig meer dan 40 strategieën uit om je klantenbetrokkenheid te verbeteren. Je vergroot de customer life time value met slim geïntegreerde loyalty-programma’s. Je marketingafdeling? Of je er nu een team op hebt zitten, of het zelf doet: telkens weer ben je positief verrast door de integratie van strategische maatstaven die laten zien hoe je omzet groeit. Slim aan de slag. Zonder omwegen. Met SAP Emarsys ben je er al.

Lees de gratis whitepaper voor meer informatie