>

SAP Nederland is tijdens carnaval ‘hillemaol in de cloud van jou’

Oeteldonks bedrijf ontwikkelt ludiek carnavalsembleem

Kenmerkend voor de Oeteldonkse outfit? Dat is natuurlijk de boerenkiel. Deze kiel wordt doorgaans in de loop der jaren opgefleurd met emblemen. SAP Nederland wil daar zijn steentje aan bijdragen. Het in Oeteldonk gevestigde bedrijf deelt dit jaar speciale carnavalsemblemen uit aan medewerkers, klanten en partners.

Op het SAP Oeteldonk Embleem prijkt met trots de leus ‘hillemaol in de cloud van jou’, een verwijzing naar de cloudtechnologie die het bedrijf gebruikt in zijn oplossingen. Maar het is ook een knipoog naar het Oeteldonkse carnavalsmotto van dit jaar, ‘Oeteldonk omèrrumt oe’ (Oeteldonk omarmt je). Middels deze campagne wil SAP Nederland haar medewerkers, klanten en partners een warm hart toedragen.

Bossche trots

De actie komt niet uit de lucht vallen. SAP Nederland is al ruim 35 jaar (sinds 1987) in Den Bosch gevestigd. De verbinding met de stad gaat echter verder dan de fysieke locatie. “Den Bosch profileert zich als datastad. Dat past naadloos bij onze business. Maar carnaval reikt natuurlijk verder dan Oeteldonk. We willen dan ook klanten, partners en collega’s uit carnavalvierend Nederland betrekken, vertelt Jeroen van der Lingen, Managing Director bij SAP Nederland.

Warm hart

Die samenhorigheid die verborgen ligt in het Oeteldonkse motto en in de leus op het SAP Oeteldonk Embleem is niet alleen kenmerkend voor de stad, maar ook voor de cultuur bij SAP Nederland. “We zijn als een warm bad. Mensen omschrijven het gevoel bij ons als thuiskomen. En uiteraard dragen we al onze medewerkers, klanten en partners een warm hart toe. Maar natuurlijk kun je er ook mee laten zien dat je die ander wel ziet zitten”, lacht Van der Lingen.