>
Persons running to illustrate SAP Discovery Day's for S/4HANA

Zes dagen die jouw kijk op SAP S/4HANA voorgoed veranderen

For English click here

Jarenlang verzorgde SAP inspirerende maar licht theoretische en abstracte doorkijkjes naar een toekomst met SAP S/4HANA. Inmiddels is de toekomst begonnen en wordt het tijd voor een andere benadering, vindt Mike Roza. Daarom organiseren Mike en zijn collega’s vanaf deze lente de SAP Discovery Days for S/4HANA; zes praktijkgerichte dagen waarop bezoekers SAP’s next-gen ERP-oplossing écht in actie zien.

Door Mike Roza

SAP S/4HANA is een revolutionaire oplossing. Door het simpele feit dat berekeningen in-memory plaatsvinden, beschikt het systeem over ongeëvenaarde processing power. Dat bracht mogelijkheden binnen handbereik op het gebied van bijvoorbeeld machine learning, AI, visualisaties en snelheid die tot voor kort alleen weggelegd waren voor, nou ja, voor niemand eigenlijk.

De afgelopen tien jaar hebben we ons best gedaan om duidelijk te maken op welke manieren SAP HANA en later SAP S/4HANA het leven van onze klanten zou vereenvoudigen. Ik heb veel van dat soort presentaties met veel plezier bijgewoond. Sterker nog: ik heb veel van dat soort presentaties met veel plezier gegeven. Onze verhalen waren weliswaar visionair en inspirerend, maar ook vaak hoog-over en misschien enigszins abstract.

Tijd om het anders te doen

Inmiddels zijn we op een bijzonder punt in de tijd aangekomen waarop het revolutionaire product waar we het jarenlang over hadden, de standaard begint te worden. Het revolutionaire SAP S/4HANA is niet langer revolutionair, maar gemeengoed. Zo gaat het met elke innovatie. (Denk: internet, WiFi, mobiele telefonie, smartphone, tablet, elektrisch rijden.) En laten we wel wezen; zo hoort het ook.

Dat betekent ook dat de insteek en het doel van onze presentaties moet veranderen. We hoeven niet langer een inspirerend beeld van de toekomst te schetsen, maar moeten jou, de gebruiker, laten zien wat je vandaag de dag allemaal met SAP S/4HANA kan doen en hoe ons Next-Gen ERP jou en jouw collega’s kan helpen om succes te boeken. Nog altijd inspirerend. Maar vooral heel helder en heel praktisch, aansluitend bij jouw dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen.

SAP Discovery Days for SAP S/4HANA

Daarom hebben we het maar meteen groots aangepakt. In 2023 organiseren we maar liefst zes(!) SAP Discovery Days waarop onze bezoekers SAP S/4HANA en oplossingen uit ons Digital Supply Chain en Business Technology Platform portfolio live in actie zien.

Tijdens deze dagen gaan we lekker de diepte in. Verwacht dus geen verhalen over strategie en digitale transformaties; we duiken écht in de details van SAP’s Next-Gen ERP-oplossing.

We maken het zo praktisch mogelijk. Daarom is het hoofdbestanddeel van iedere sessie een usecase, gevolgd door een live demo waarmee we onze gasten een gedetailleerd beeld geven van alle aspecten van een specifiek proces.

Aan het eind zijn de bezoekers een groot aantal praktische inzichten en hands-on ervaringen rijker. Samen met onze experts gaan de deelnemers écht de diepte in. Ze ontdekken hoe SAP S/4HANA er in werkelijkheid uitziet en ervaren wat SAP S/4HANA kan betekenen voor hun bedrijf.

Zes dagen, zes thema’s

Tijdens elk van de zes SAP Discovery Days staat een ander businessdomein of end-to-end proces centraal. We starten met een algemene sessie over S/4HANA en laten een modern Order-to-Cash proces in actie zien (31 mei). Daarna gaan we in op de innovaties binnen Finance & Controlling (14 juni). Voor de innovaties op logistiek gebied zijn er twee sessies. Tijdens de eerste tonen we live het Make-to-Order en Make-to-Stock proces (28 juni). Tijdens de tweede laten we Warehouse Management, Transportation Management en Advanced ATP in actie zien. Daarna gaan we live met oplossingen zoals Integrated Business Planning, PP/DS en innovaties in Asset Management (6 september). Na de zomervakantie besteden we een middag aan de vele mogelijkheden van het SAP Business Technology Platform (20 september). Tijdens de laatste SAP Discovery Day gaan we in op tools en methodieken die voor een soepele migratie zorgen (11 oktober).

 

Programma

31 mei 2023 – Efficiency at its Best

14 juni 2023 – Transforming Financial Management

28 juni 2023 – From Production to Delivery

6 september 2023 – Beyond Traditional Logistics

20 september 2023 – Accelerate Digital Transformation

11 oktober 2023 – Seamless Migration

 

Kom je ook?

Vind je het interessant en nuttig om zelf ook eens diep in SAP S/4HANA te duiken? Dan ben je van harte welkom om onze sessies gratis en voor niks bij te wonen.

Programma en aanmelden

Tip! Betrek je collega’s

Ik kan me helemaal voorstellen dat zes sessies bijwonen misschien wat te veel van het goed is. Wat ik je dan aan zou raden: meld jezelf aan voor de eerste bijeenkomst. Tijdens Efficiency at its Best – SAP S/4HANA LIVE in Action gaan we dieper in op de manier waarop SAP S/4HANA het Order-to-Cash proces van A tot Z stroomlijnt. Deze eerste SAP Discovery Day laat heel goed zien hoe SAP S/4HANA jouw efficiency een boost kan geven. Vul die eerste Discovery Day vervolgens aan met andere sessies, bijvoorbeeld over logistiek of migratie.

En vind je één of twee sessies genoeg, maar denk je dat andere collega’s ook belang hebben bij het volgen van specifieke Discovery Days? Dan zijn ze van harte welkom. Ook hun deelname is gratis. De enige voorwaarde is dat mensen die een sessie bij willen wonen zich vooraf registreren.

 

Niet eerder brachten we zoveel praktische inzichten en inspiratie rondom Next-Gen ERP samen in één reeks bijeenkomsten. Doe er je voordeel mee! Graag tot ziens bij de SAP Discovery Days for SAP S/4HANA.