>

SAP beloont klanten met Best of Customer Success Awards 202

SAP heeft haar Best of Customer Success Awards 2021 uitgereikt. De winnaars zijn klanten die het voorbije jaar uitblonken in het plannen en uitvoeren van hun SAP-implementaties en daardoor meetbare voordelen hebben behaald. Negen klanten mochten een award in ontvangst nemen tijdens een digitale Award Ceremony. Onder meer Galapagos, INNO en Terumo vielen in de prijzen.

Pour la version en français, cliquez-ici.

Voor de editie 2021 waren 15 projecten in de running. Bij de beoordeling door de professionele jury werd gekeken naar de verschillende fases van de projecten: de voorbereiding, het plannen en de implementatie en de voordelen die ermee behaald werden.

SAP Best of Customer Success 2021

Click the button below to load the content from YouTube.

SAP Best of Customer Success 2021

De jury bestond uit Tom Aerden, Channel & Alliance Director SAP BeLux – Ans De Lathouwer, Project Manager bij SAP BeLux – Niels Huybrechts, Innovation & Value Advisor bij SAP BeLux – Johan Maes, Project Manager bij SAP BeLux – Erwin Van der Lee, Quality Director bij SAP Netherlands – Patrick Vervondel, Head of Premium Engagement bij SAP BeLux.

Voor het eerst kon ook het publiek virtueel meestemmen.

Negen laureaten in drie categorieën

De genomineerden werden in drie categorieën ondergebracht. Grote projecten waarbij de werking van een bedrijf diepgaand herbekeken werd, behoren tot de categorie ‘Business Transformation’. Projecten die snel werden opgeleverd en meteen tot interessante resultaten leidden, vallen onder de noemer ‘Fast Delivery’. Als het aankomt op het innovatieve karakter van een project waarbij de implementatie van de software een grondige vernieuwing inluidt, werden projecten ondergebracht in de open categorie ‘Innovation’.

Dit jaar sleepten deze bedrijven een SAP Best of Customer Success Award in de wacht:

Categorie ‘Business Transformation’

  • Goud – Galapagos
  • Zilver – Agristo
  • Brons – Daikin Europe

Categorie ‘Fast Delivery’

  • Goud – INNO
  • Zilver – Galler
  • Brons – ODTH

Categorie ‘Innovation’

  • Goud – Terumo
  • Zilver – Infrabel
  • Brons – Sibelco

De juiste technologie – op de juiste plek – op het juiste moment, maakt van sterke bedrijven, sterk ‘groeiende’ bedrijven. Dat is wat al deze genomineerden ook dit jaar weer duidelijk maken. Het vereenvoudigen, versnellen of innoveren van bedrijfsprocessen staat steeds vaker op de agenda. De winnaars van vandaag zijn een bron van inspiratie voor elke ondernemer”, besluit Stijn De Beuckelaer, Managing Director SAP BeLux.