>

Soudal: Vluchtige klanten geven nog steeds de voorkeur aan sterke merken

Pour la version en français, cliquez-ici.

 

De Soudal Groep is de grootste onafhankelijke Europese fabrikant van kitten, lijmen en polyurethaanschuimen voor professionele en particuliere gebruikers. Dit Belgische familiebedrijf, gevestigd in Turnhout en opgericht door Vic Swerts in 1966, is uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

De ‘vluchtige’ klant

Dirk Coorevits heeft een uniek perspectief op de vluchtige klant. Niet de klant, maar de zakelijke omstandigheden veranderden. Dat betekent niet dat bedrijven hun basisbenadering van de klant moeten veranderen.

 

Interview with Dirk Coorevits (Soudal): The Volatile Customer

Click the button below to load the content from YouTube.

Interview with Dirk Coorevits (Soudal): The Volatile Customer

 

Lees ook: